Става ясно дали Арсенал и Юнайтед ще направят мъките си в Лига Европа още по-големи

1268
Става ясно дали Арсенал и Юнайтед ще направят мъките си в Лига Европа още по-големи
Снимка: Getty Images

Английските грандове Манчестър Юнайтед и Арсенал бяха сериозно разочаровани, когато научиха, че ще участват в Лига Европа, а не в Шампионска лига. Сега обаче съществува реалната опасност да си причинят още по-сериозни мъки - иначе казано - да завършат на второ място в групите си и да отидат на 1/16-финал, а не на 1/8-финал. Евентуално трето място пък би било още по-зле прието от привържениците, тъй като това значи участие в Лигата на конференциите.

Арсенал си гарантира първото място в групата си в Лига Европа?

"Артилеристите" са в по-изгодна позиция. Коефициентът на efbet за това те да спечелят гостуването си на ПСВ Айндховен е 2,45, докато ставката за победа на сметката на домакините от Нидерландия е 2,80. Съответно пазарът за равенство пък е оценен на 3,65. Победа гарантира на Арсенал първото място. Мачът между тях ще се състои в четвъртък, 27-и октомври, от 19:45 часа българско време.

Роналдо се завръща в Юнайтед, но за Лига Европа

Малко над два часа след старта на този двубой ще започне и срещата на Манчестър Юнайтед. Кристиано Роналдо се завръща в основната група на "червените дяволи" и се очаква да вземе участие в домакинския двубой срещу молдовците. Английският тим е втори в класирането с девет точки - три по-малко от лидера Реал Сосиедад, срещу който е последният двубой от групата. В този смисъл успехът срещу Шериф е напълно задължителен.

Коефициентът на efbet Ерик тен Хаг и компания да завоюват трите точки е 1,10, докато ставката за победа на сметката на гостите от Шериф Тираспол е 30,00. Пазарът за равенство пък е оценен на 10,00. Във втория кръг от груповата фаза на Лига Европа двата тима отново се изправиха един срещу друг, но в Молдова, като тогава Джейдън Санчо и Кристиано Роналдо донесоха успеха на Юнайтед с 2:0.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com