Топ коефициенти за топ дербито от кръга във Висшата лига - Тотнъм срещу Челси

2449
Топ коефициенти за топ дербито от кръга във Висшата лига - Тотнъм срещу Челси
Снимка: Getty Images

Ситуацията в английската Висша лига изглежда далеч по-заплетена, отколкото бе в последните години. След първите четири кръга цели седем отбора в челото на временното класиране са разделени от едва една точка. А две от тях се изправят в директен сблъсък един срещу друг този уикенд, за да оформят дербито на кръга.

Тотнъм ще опита да си върне изгубената лидерска позиция и да се съвземе от неочакваното поражение с 0:3 от Кристъл Палас, но за целта ще трябва да се справи у дома с не кой да е, а настоящият европейски клубен шампион Челси. Градското съперничество ще се състои в неделя (19.09) от 18:30 часа българско време!

Фаворити са "сините" от Лондон, които демонстрират отлична форма от началото на сезона, записвайки 3 победи с обща голова разлика 8:0 и 1 равенство срещу Ливърпул. efbet предлага коефициент от 1,70 за тяхна победа в мача. Успех в полза на "шпорите", които нямат триумф в редовното време над този опонент в 7 поредни официални мача (5 победи и 2 равенства), е с далеч по-висок коефициент - 5,75, докато равенството е оценено на 3,90.

В шампионатните срещи от миналия сезон между тези съперници "падна" само 1 гол, който бе във вратата на Тотнъм. При предстоящия сблъсък пазарът за под 2,5 гола е 1,75, докато коефициентът за над 2,5 попадения е 2,20.

Въпреки че Челси победи с минималното 1:0 Тотнъм в последната официална среща между лондонските грандове, "сините" имаха сериозно преимущество в този двубой. Те се отличиха с над два пъти повече опити за гол (18 срещу 7) и имаха надмощие в почти всеки аспект. Една от най-големите разлики идваше при ъгловите удари (само 2 за "шпорите" и цели 7 за опонента им). efbet предлага коефициент от 1,60 за залог, че Челси отново ще има преимущество в това отношение, докато обратното е изчислено на 3,40. Равенството при корнерите е с коефициент 9.50. Такъв бе случаят при предпоследния директен мач от Висшата лига между тези съперници, когато и двата отбора изпълниха по 3 ъглови удара.

Както при всяко градско съперничество, така и тук нервите понякога могат да излязат на преден план, особено когато целите са толкова високи. А това категорично важи за конкретното лондонско дерби. В двете срещи между Тотнъм и Челси от миналата кампания в Англия бяха раздадени общо 11 жълти картона (6 в първата среща и 5 във втората). efbet предлага отличен коефициент за над 4,5 картона и в този случай - 2,50, докато пазарът за под 4,5 картона е оценен на 1,60.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от рубриката "ТРЪПКАТА Е НАВСЯКЪДЕ":

След новия начален бонус: efbet зарадва потребителите си и с нов VIP джакпот!

Пред Игор Тиаго и всички останали: Десподов фаворит №1 за гол в реванша ПАОК - Брюж

След 0:3 на "Анфийлд": Ливърпул не е напълно отписан от Европа

"Алианц Арена" не помага: Байерн и Арсенал "на кантар" в Шампионска лига!

След 3:3 на "Бернабеу": Отписаха Реал за реванша срещу Сити в Шампионска лига!

Коя нация ще спечели най-много златни медали на Олимпийските игри в Париж?

Барса довършва започнатото срещу ПСЖ, Дортмунд ще търси обрат в Шампионска лига

Лудогорец излиза за решаваща крачка към титлата в efbet Лига

Интер, Милан, Наполи и Рома в действие: Серия А навлиза в заключителната си фаза!

Битката в Ла Лига продължава: Реал, Барса и дерби в топ 4 готвят гореща събота!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Efbet