Това ли е тимът, който най-сетне ще бие ПСЖ? Меси, Мбапе и Неймар нямат спирка

1695
Това ли е тимът, който най-сетне ще бие ПСЖ? Меси, Мбапе и Неймар нямат спирка
Снимка: GettyImages

Френският гранд ПСЖ допусна една от сензациите на века през сезон 2020/21, когато позволи титлата във френската Лига 1 да му бъде отнета. През миналия сезон обаче грешката бе безкомпромисно поправена, а съдейки по началото и на новата кампания, парижани изглежда сякаш отново рано-рано ще обезсмислят борбата за първото място.

ПСЖ се изправя срещу тим, който го бие 2 пъти в последните 4 мача в Лига 1

Преди всеки следващ двубой всеки се пита: това ли е отборът, който най-сетне ще бие ПСЖ? Дотук този въпрос не е получил положителен отговор, а звездната селекция на тима от френската столица има четири победи и едно равенство (срещу Монако) от началото на сезон 2022/23, в който атомното трио в нападение Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар не спира да се вихри.

Коефициентът на efbet за това ПСЖ да продължи с наказателната си акция и да спечели и срещу Нант е 1,29, докато ставката за това тимът да запише първа загуба за сезона е 10,00. Съответно пазарът за равенство е 6,80. Двата тима се изправят един срещу друг в събота, 3-ти септември, от 22:00 часа българско време.

Изненадващо или не, но в последните четири срещи между тези два отбора балансът на силите е идентичен - те са си разменили по две победи. Във въпросните срещи са реализирани общо 15 попадения, което прави средно по близо четири на двубой. В три от тези четири мача пък се е стигало до гол/гол.

Ще си спретнат ли ПСЖ и Нант голово зрелище

Коефициентът на efbet за това и в този двубой между тези два тима да има над 3,5 попадения е 2,05, докато за под 2,5 гола е 3,00. Съответно ставката за това и Нант, и ПСЖ да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,84, докато за няма гол/гол е 2,05.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

ПСЖ ЗАГРЯ С КЛАСИКА ЗА ЮВЕНТУС - ВИДЕО В SPORTLIVE.BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com