Украйна гледа към футболна битка за първото място - Лигата на нациите се завръща

2177
Украйна гледа към футболна битка за първото място - Лигата на нациите се завръща
Снимка: Getty Images

Седмици преди старта на дългоочакваното Световно първенство по футбол в Катар започва поредният цикъл с двубои на националните отбори, които паузират сблъсъците между клубните тимове. Така отново се подновява и битката в третото издание на Лигата на нациите. Първата среща от този цикъл противопоставя съставите на Шотландия и Украйна.

Украйна ще брани върха в Лигата на нациите срещу Шотландия

Украинците ще са в ролята на гостуващи и ще опитат да донесат радост на своя измъчен народ. Двете страни влизат и в директна битка за първото място в групата. За момента британците са втори с шест точки от три изиграни мача - точка по-малко от съперника си, който е със същия брой изиграни двубои.

Коефициентът на efbet за успех в полза на Украйна е 2,90, докато ставката за победа на сметката на Шотландия е 2,65. Пазарът за равенство пък е оценен на 3,15. Двата тима се изправят един срещу друг в сряда, 21-ви септември, от 21:45 часа българско време.

Двата тима вече се изправиха един срещу друг по-рано през тази година - когато през юли месец участваха в полуфинален плейофен мач за участие на Световното първенство в Катар. Тогава украинците спечелиха (но впоследствие загубиха финала от Уелс) с 3:1. През този век двата тима са се срещали още два пъти - на квалификациите за Европейското първенство през 2008 година.

Тогава домакинът печелеше неизменно и в Украйна мачът завърши 2:0, а в Шотландия - 3:1. Така за общо три срещи през този век между тези съперници са си отбелязали общо 10 попадения, което прави почти по средно 3,5 на мач. В два от случаите пък се е стигало до гол/гол.

Могат ли Шотландия и Украйна да си спретнат голово зрелище в Лигата на нациите?

Коефициентът на efbet в този сблъсък да има над 3,5 попадения е 4,90, докато за под 2,5 гола е 1,59. Съответно ставката за това и Шотландия, и Украйна да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,10, докато за няма гол/гол е 1,80.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com