Юнайтед без Оле с ужасно тежък тест в Шампионска лига

2670
Юнайтед без Оле с ужасно тежък тест в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

Английският гранд Манчестър Юнайтед гостува на Виляреал в изключително важен и за двата отбора двубой от петия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Срещата в Испания ще се състои във вторник (23.11) и ще започне в 19:45 часа българско време.

Какво очакват букмейкърите за Виляреал - Манчестър Юнайтед? 

Това ще е първи мач за "червените дяволи" след раздялата с мениджъра Оле Гунар Солскяер. Двата тима са лидери в подреждането до момента (Юнайтед е с по-добри показатели в директните двубои), а победителят ще си гарантира участие в елиминационната фаза. Загубилият пък рискува много! еfbet предлага коефициент от 2,90 за успех на домакина Виляреал, както и съответно от 2,55 за победа в полза на англичаните (равенството е оценено на 3,60).

Любопитното е, че съдбата среща за 3-ти път в Европа тези два опонента само за тази година. И в двата случая до момента неизменно и Виляреал, и Юнайтед са успявали да вкарат. Първият им сблъсък бе през май месец - финалът в Лига Европа, който завърши при равенство 1:1, а след това бе решен от дузпи в полза на "жълтата подводница".

Буксуващите Тотнъм и Ман Юнайтед се сблъскват, Солскяер е "на дузпата"

По традиция и този уикенд няма да мине без поне едно дерби в английската Висша лига. Този път то е между буксуващите през този сезон То...

Каква е вероятността за голове на Виляреал - Манчестър Юнайтед? 

Другият мач пък бе преди няколко седмици от втория кръг в групите в Шампионска лига. Тогава Юнайтед се оказа изоставащ в резултата (и по късмет - само с един гол), а в последните секунди от срещата Кристиано Роналдо дооформи пълния обрат. Коефициентът на efbet и този път двата отбора да отбележат е 1,65, докато за няма гол/гол - 2,35.

Солскеяр след разгрома: Отговорността е моя

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр заяви, че поема отговорността за унизителната загуба в дербито с Ливърпул с 0:5 и отх...

Любопитен е фактът, че преди тези два голови мача, всъщност двата тима не си отбелязват нито едно попадение в предишните им четири срещи в Шампионска лига. Те са от групите на състезанието (два през 2005 година и два през 2008 година) и изненадващо всеки един от тях завършва при нулево равенство. Коефициентът двата тима да се върнат "към традициите" и да завършат при точен резултат 0:0 е 13,00.

Разбира се, без значение от смяната на треньора, прогнозите са, че отново "червените дяволи" ще разчитат за голове най-вече на своята голяма звезда Кристиано Роналдо. Португалецът е истинска фурия в любимия си турнир през този сезон и е вкарал във всеки мач до момента от групите (общо пет гола в четири мача), а чрез това осигури безценни точки за отбора си. Коефициентът на efbet именно той да отбележи първото попадение в срещата е 5,60.

КАКВО СЕ СЛУЧИ - НАУЧЕТЕ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com