Юнайтед ще гледа да не се разкървави във "Войната на розите", за да доближи върха

4115
Юнайтед ще гледа да не се разкървави във "Войната на розите", за да доближи върха
Снимка: Getty Images

За Манчестър Юнайтед предстои едно от емблематичните дербита в английския футбол - сблъсък с Лийдс. Този мач бе наречен преди много години "Войната на розите". Сблъсъкът бе получил етикет за "най-напрегнатото и необяснимо дерби" в страната. В наши дни обаче нещата не стоят съвсем по този начин, а Юнайтед ще се доближи на 5 точки от първото място във Висшата лига (Арсенал), ако спечели.

Коефициентът на efbet за това "червените дяволи" да успеят да грабнат безценните три точки в този мач е 1,52, докато ставката за успех на сметката на Лийдс е 6,40. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,90. Двата отбора се изправят на митичния "Олд Трафорд" в сряда, 8-и февруари, от 22:00 часа българско време.

Резултатността в последните пет официални сблъсъка (четири победи за Юнайтед, едно равенство) от това съперничества е повече от задоволителна с изключение на един мач, който завършва 0:0. В останалите четири двубоя са паднали общо 23 попадения, което прави средно по абсурдните шест гола на мач. Случайте, в които се е стигало до гол/гол от последните им пет официални срещи, са четири на брой.

Коефициентът на efbet за това двата отбора отново да предложат много зрелищен и плодовит футбол и да има над 5,5 попадения в мача е 9,40, докато за под 2,5 гола в срещата е 2,35. Съответно пък ставката за това и Манчестър Юнайтед, и Лийдс да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,82, докато за няма гол/гол е 2,10.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com