Време е! Лудогорец започва Шампионска лига - ще мине ли по стъпките на Левски?

1574
Време е! Лудогорец започва Шампионска лига - ще мине ли по стъпките на Левски?
Снимка: Ludogorets.com

Българският шампион Лудогорец започва своя сезон 2022/23. По традиция от последните над 10 години, разградчани ще стартират кампанията със сблъсъци в европейските клубни турнири - квалификационните рундове за най-престижния такъв - Шампионска лига. А първото изпитание през този сезон отново изглежда задължително за преодоляване.

Лудогорец започва сезон 2022/23 с Шампионска лига - СЕГА!

"Орлите" посрещат у дома в Разград Сутиеска в първата среща, като реваншът е след седмица. Черногорският отбор е познато име в българските среди поради факта, че в близкото бъдеще вече се изправи срещу роден отбор. Става въпрос за Левски. През 2017 година в първата им среща от първия квалификационен кръг на Лига Европа "сините" спечелиха с 3:1 у дома, а на реванша резултатът бе 0:0 и Левски продължи напред.

Коефициентът на efbet Лудогорец да мине по стъпките на Левски отпреди няколко години и да спечели първата среща, която отново ще се играе в България, е 1,20. Ставката пък за наглед сензационен успех в полза на черногорския отбор е 16,00. Пазарът за равенство пък е оценен на 7,00.

Двата отбора не са се срещали нито веднъж до този момент в историята и това ще е първи сблъсък от това съперничество. Българският първенец успя да натрупа игрова практика, макар и неофициална, като записа сериозен брой приятелски срещи по време на паузата. Последната от тях бе престижна победа с класическото 3:0 над Нюрнберг.

Ще се стигне ли до голово зрелище при дебюта за Лудогорец през сезона в Шампионска лига?

Коефициентът на efbet в сблъсъка между Лудогорец и Сутиеска да има над 3,5 попадения е 2,65, докато за под 2,5 е 2,30. Съответно ставката за това и двата тима да успеят да си отбележат по поне едно попадение е 2,65, докато за няма гол/гол е 1,54. Сблъсъкът между двата тима ще се състои във вторник, 5-и юли, от 20:45 часа българско време.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com