Въпреки COVID-19: Ливърпул ще търси осма поредна победа срещу Тотнъм

5129
Въпреки COVID-19: Ливърпул ще търси осма поредна победа срещу Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

Висшата лига отложи голяма част от мачовете си от 18-ия кръг, но пък остави голямото дерби между отборите на Тотнъм и Ливърпул. И в двата тима има футболисти с положителни проби за коронавирус, но не достатъчен брой, за да се налага отлагането на двубоя.

Тотнъм бе мощно ударен от COVID-19 в последните две седмици, като тимът не е играл официален мач от 5 декември, когато победи Норич с 3:0. Сега възпитаниците на Антонио Конте ще посрещнат борещия се за титлата във Висшата лига Ливърпул, който по-рано през седмицата съобщи за трима заразени с коронавирус играчи.

Трима с COVID-19 в Ливърпул и неизвестен брой в Тотнъм

Върджил ван Дайк, Фабиньо и Къртис Джоунс най-вероятно няма да бъдат на разположение на Клоп за визитата в Лондон. В тима на Тотнъм не е ясно кои играчи са възстановени от вируса, като Клоп разкритикува "шпорите" за липсата на информация в тази посока. 

Ливърпул има 7 поредни победи срещу Тотнъм

Ливърпул може да се похвали с изключителна серия срещу Тотнъм: мърсисайдци са спечелили последните си седем мача срещу "шпорите". За днешния двубой efbet предлага 1.62 коефициент за победа на Ливърпул, 4.50 за равенство и 5.40 за победа на Тотнъм.

Тотнъм бе в серия от три поредни победи във Висшата лига, а заради коронавируса тимът е с три мача по-малко и заема седмо място с 25 пункта. "Шпорите" разполагат с една от най-силните отбрани в първенството - едва 17 допуснати гола, което е с четири повече от отбраната на втория Ливърпул.

Атаката на Тотнъм обаче е под всякаква критика - само 16 реализирани попадения, а Антонио Конте се надява, че Хари Кейн ще влезе във форма и ще започне да бележи.

Нападението на Ливърпул обаче е безпощадно - 48 гола, а Мохамед Салах е във фантастична форма и е с най-много голове и асистенции във Висшата лига. За двубоя Тотнъм - Ливърпул efbet предлага 1.62 коефициент за над 2,5 гола в мача и 2.45 за под 2,5 гола.

КАКВО СЕ СЛУЧИ В ЛУДОТО ДЕРБИ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com