Възкресението на Милан в Шампионска лига минава през непобедимия Ливърпул

2207
Възкресението на Милан в Шампионска лига минава през непобедимия Ливърпул
Снимка: Getty Images

Английският гранд Ливърпул разби на пух и прах тазгодишната "група на смъртта" в Шампионска лига, след като спечели всичките си пет мача до момента и си осигури първото място. За възпитаниците на Юрген Клоп остава един последен мач, който за тях ще е повече за чест и самочувствие.

"Всичко или нищо" за Милан срещу Ливърпул

Техният съперник Милан обаче ще влезе в тази битка с всички сили, защото класирането на "росонерите" за елиминациите на Шампионска лига минава задължително през победа над Ливърпул. Италианският гранд заема трета позиция в групата с актив от 4 точки - на един пункт зад втория Порто, който пък ще се изправи срещу четвъртия Атлетико Мадрид ("дюшекчиите" също са с 4 точки, но по-лоша голова разлика от Милан).

Юрген Клоп едва ли ще заложи на най-силните си играчи, като се предполага, че може да даде почивка на част от титулярите си. Залогът за Милан в този мач е много по-висок от този на Ливърпул, който на практика излиза за протоколен двубой. Такъв обаче бе и мачът с Порто, който отново бе спечелен от мърсисайдци, които не пропуснаха да покажат класата си.

3.50 коефициент за победа на Ливърпул

За днешния двубой efbet дава 2.10 коефициент за победа на Милан, 3.85 за равенство и 3.50 за победа на Ливърпул - коефициент, който рядко можем да видим за мърсисайдци, независимо от съперника. Милан тръгна с три загуби в груповата фаза на Шампионска лига, но след равенство и победа в последните си два мача запази шансове за класиране. Двубоят с Ливърпул ще бъде с цената на всичко или нищо.

В петте си изиграни мача в Шампионска лига Ливърпул е вкарал 15 гола - или средно по три гола на мач. Тази статистика се пренася и във Висшата лига, където мърсисайдци също бележат средно по три попадения в мачовете си. Допуснатите голове от "червените" в Европа са пет. Милан пък е вкарал пет гола и е допуснал седем. efbet предлага 1.66 коефициент за над 2,5 гола в мача и 2.40 коефициент за под 2,5 гола.

ИЗХВЪРЛИ ЛИ ЛИВЪРПУЛ МИЛАН ОТ ШАМПИОНСКАТА ЛИГА - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com