X
 
 

Мишустин поиска от министрите на Медведев да не спират да изпълняват задълженията си

930 0
Мишустин поиска от министрите на Медведев да не спират да изпълняват задълженията си
Снимка: Getty Images
Михаил Мишустин помоли действащите министри дори в краткия преходен период да се съсредоточат върху изпълнението на обръщението на президента Владимир Путин, пише вестник „Российская газета“ . Той обеща да обсъди по-нататъшната работа на правителството с новия състав в близкото бъдеще.

Малко по-рано новоназначеният премиер пристигна в офиса на правителтсвото, където за първи път се срещна със своя предшественик, заместник-председателят на руския съвет за сигурност Дмитрий Медведев. В продължение на един час те разговаряха лице в лице в кабинета на премиера, след което се срещнаха с министрите, които на този етап ще продължат да изпълняват задълженията си, докато държавният глава не назначи нов кабинет.

Руската Дума одобри Мишустин за премиер

С огромно мнозинство Държавната дума одобри днес кандидатурата на Михаил Мишустин за министър-председател на Русия, предава ТАСС. За к...

Дмитрий Медведев благодари на министрите от бившия си кабинет за годините на съвместна работа. Всички те, подчерта той, се опитаха да изпълнят задачите, поставени от президента и правителството.

"Все още има много амбициозни цели, много сложни и много важни за страната ни", каза заместник-ръководителят на Съвета за сигурност, предаде БГНЕС.

"Всеки от вас работи на своя пост изключително съвестно. Искрено искам да ви благодаря, че служихте на страната и работите в правителството на Руската федерация“, добави той.

Медведев изрази увереност, че през периода, в който министрите ще изпълняват задълженията си, работата на кабинета ще продължи да се извършва качествено, "както трябва да бъде в такива ситуации".

"Те са естествени за всяка страна, не са нещо особено. Те просто отбелязват тези или други промени, които се случват в страната", подчерта бившият премиер.

Мишустин обяви промени в правителството

Ръководителят на Федералната данъчна служба (ФДС) на Русия Михаил Мишустин, чиято кандидатура беше предложена от руския президент Влади...

Той пожела на новото правителство и неговия лидер максимален успех в постигането на техните цели.

"Работата в правителството е една от най-трудните дейности" смята Дмитрий Медведев.

"Тази работа изисква максимална отдаденост. Тя винаги е много критично оценена от хората, но е изключително важна“, добави той.

Настоящият ръководител на кабинета поиска от своя страна от министрите да продължат да вършат качествено своите задължения.

„В близко бъдеще, след подходящи консултации и обявяване състава на новия кабинет, ще се срещнем и ще ви разкажем всичко“, каза Михаил Мишустин.

Кой е Михаил Мишустин - новият министър-председател на Русия

Руският президент Владимир Путин вече внесе в Държавната дума кандидатурата на ръководителя на Федералната данъчна служба (ФДС) на Руси...

„Най-важното нещо за днес е да се съсредоточим върху изпълнението на посланието на президента“, добави Мишустин.

Actualno.com

Етикети:

Последно в Актуално