"Обзървър": Активисти ще се опитат да предотвратят измамите в Русия

4020
"Обзървър": Активисти ще се опитат да предотвратят измамите в Русия
След като Александър Каросенко гласува на парламентарните избори в Русия през декември, той остана с неприятното чувство, че е бил измамен

След като Александър Каросенко гласува на парламентарните избори в Русия през декември, той остана с неприятното чувство, че е бил измамен. Страната му днес отново отива към избирателните урни за президентските избори, които могат да върнат Владимир Путин начело за още 12 години, а Каросенко ще проверява лично резултатите от вота, вместо да разчита на официалните лица.

Той е от новата генерация опозиционни активисти, един от десетките хиляди, които излязоха по улиците с искането за честни избори, и които ще следят за извършването на евентуални измами с цел да осигурят на Путин победа още на първия тур, пише вестник „Обзървър”.

Руските президентски избори започнаха в Далечния изток

В руския Далечен изток започна гласуването в руските президентските избори, предадоха световните агенции. Гласуването започна най-напр...

„Останах с убеждението, че предишните избори бяха нечестни. Резултатите силно се разминаваха с това, което се вижда в Москва”, посочи 37- годишният икономист Каросенко, който ще дойде в 7.30 ч. в една от избирателните секции и ще прекара там 13 часа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com