Бербатов напуска Манчестър Юнайтед

10626
Бербатов напуска Манчестър Юнайтед
Наскоро самият мениджър на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън призна, че има вероятност Берба да си тръгне от "Олд Трафорд"

Българският нападател Димитър Бербатов напуска английския тим „Манчестър Юнайтед”. Това ще стане през лятото и ще се насочи в посока континентална Европа. Това заяви агентът на футболиста Емил Данчев в ефира на „Канал 3”.

Наскоро самият мениджър на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън призна, че има вероятност Берба да си тръгне от "Олд Трафорд".

"Тотнъм" си връща Бербатов за 24 млн. евро

Мениджърът на "Тотнъм" Хари Реднап е готов да извади 20 милиона паунда, около 24,1 млн. евро, за да върне си Димитър Бербатов, съобщав...

"Уговорихме финансовите детайли за напускането на Митко. Приемаме това, че сър Алекс готви следващия Манчестър Юнайтед за периода от 4-5 години и бъдещето на клуба не е свързано с Бербатов. Фъргюсън иска да смени стила на игра и да вкара повече бързина. Затова каза, че няма да му прави спънки, ако дойде оферта за него и ще бъдат изключително добре предразположени за негов трансфер", сподели Данчев пред "Канал 3".

Той добави, че Бербатов почти сигурно си тръгва от Англия и ще търси другаде щастието.

"Почти сигурно Митко няма да остане в Англия, неговото вътрешно усещане е такова. Категорично няма да играе зад Океана. Няма да ходи в САЩ, ОАЕ, Япония и такива подобни.

Той няма да отиде в по-слаб отбор от Манчестър Юнайтед. Не можем да прогнозираме, но желанието му е да напусне Острова", сподели още Данчев. Той добави, че е преговарял за новия договор на Бербатов, но всичко зависи от българина.

Бербатов: Бих се върнал в националния, но не са ме канили

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заяви, че би променил решението си и би се върнал в националния отбор на България, п...

"Имах три срещи със Сър Алекс. Това продължение не може да стане без съгласието на Митко. Никой не може да задържи един футболист, особено от ранга на Бербатов, без неговото съгласие", каза още Данчев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят