Стоичков боядисва косата си в цветовете на Мексико, ако тимът е на осминафиналите

10012
Стоичков боядисва косата си в цветовете на Мексико, ако тимът е на осминафиналите
Снимка: Getty Images/Guliver

Мексиканската "Телевиса" помпа на всички фронтове интригата за съдбовния мач на "сомбрерата" с Хърватия на 23 юни (понеделник) в Ресифе.

Нов бас на Христо Стоичков с един от колегите му водещи на студиото от праймтайма се рекламира всекидневно. Ако Мексико прескочи групата, Кавалерът на "Златната топка" трябва да се появи пред многомилионната аудитория с боядисана коса в цветовете на Мексико. А ако тимът отпадне, то българинът саморъчно в ефир ще подстриже до голо главата на колегата си, пише "Труд".

Стоичков поиска примирие с Боби Михайлов

Христо Стоичков е поискал да се помири с президента на БФС Борислав Михайлов, информира "България Днес". Чрез общи приятели Камата е со...

"Не Севилският бръснар, а Барселонският бръснар ще има - заканва се Камата. - Вече съм си приготвил бяла престилка, ножици и машинки.

Може да му оставя коса само на тила, но тя ще изобразява номер 8..."

Стоичков има да си връща, след като в ефир глади ризата и изми в студиото колата на същия свой колега. Тогава загуби облог - каталунският колос сдаде шампионската титла на "Атлетико" (Мадрид). Камата обаче нанесе последен удар, като извади от багажника рокля и каза: "Нали ми обеща да я носиш само вкъщи?"

В офиса на "Телевиса" в международния телевизионен център всеки ден от началото на мондиала точно в 18 часа разрязват торта под аплодисменти. Екипът празнува най-висок рейтинг спрямо конкуренцията. На Стоичков, който има договор до Мондиал 2018, в петък бе даден гвоздеят на програмата - интервю с вратаря на Мексико Гилермо Очоа, който е герой на нацията след паметни изяви за 0:0 в мача с Бразилия.

Камата: Някои фаворити няма да минат и първи кръг

Най-успешният български футболист Христо Стоичков, който ще бъде част от шоуто на световното първенство в Бразилия, макар и като комент...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com