Дарете книга - зарадвайте някой друг

5098
Дарете книга - зарадвайте някой друг
Инициативата се организира от Форум за Арабска култура

Предполагам мнозина имат свои любими книги, към които се връщат с удоволствие. Книги, които са ги радвали и продължават да го правят. Но също така понякога притежаваме книги, които не са ни спечелили, или такива, които вече са ни омръзнали или дори ненужни. Моят призив е, ако имате такива, да помислите за варианта да ги дарите - за новооткритото българско училище "Св.св. Кирил и Методий“ в Кайро. Така те ще продължат своето съществуване и ще зарадват някой друг - в случая деца на възраст от 2 до 15 години.

Целта е да се събере малка или по-голяма (в зависимост от получените книги) библиотека с издания на български език. Важното е да не бъде тясно специализирана литература. Иначе би могла да е всякаква друга. Добре дошли ще бъдат и детски книжки, както и книжки за оцветяване, документални филми, ученически пособия.

Инициативата се организира от Форум за Арабска култура. Сдружението има срещи, на които можете да отидете и да занесете това, което сте решили да дарите. Може да ги посетите и просто от интерес или любопитство. Срещите са всеки четвъртък в 19.00 в сградата на ЦИЕК на бул. “Тодор Александров“ 79.

Заповядайте!

Весна Петрова

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини