10 неща, които ще накарат мъжът Козирог да съжалява, че ви е изгубил

32418
10 неща, които ще накарат мъжът Козирог да съжалява, че ви е изгубил
Снимка: iStock/Guliver

Сигурно ви е било трудно да оставите мъжа Козирог, след като нещата между вас са приключили. Тъй като мъжете Козирози са сред най-практичните от всички знаци в зодиака, те ще обмислят добре ситуацията, преди да си тръгнат. Това също така означава, че за техния любим става малко по-трудно да ги убеди в своята стойност и да ги накара да съжаляват, че са го загубили. Да ги убедите може да е предизвикателство, но не е невъзможно. За да постигнете това, от решаващо значение е да познавате добре своя мъж Козирог. Само имайте предвид, че мъжете Козирози са предпазливи, така че за най-добри резултати се стремете да изпълнявате уменията си по един спокоен, без драматизъм подход. 

Вижте тези 10 начина да накарате мъжа Козирог да съжалява, че ви е напуснал: 

1. Спазвайте правилото “Без контакт”

Правилото “без контакт” гласи, че след раздялата трябва да спрете да общувате с бившия си. Това несъмнено е най-добрият начин да накарате бившия си Козирог да мисли за вас и да съжалява, че ви е загубил. Липсата на действие и спокойствието ще притеснят мъжа ви Козирог, въпреки че той ще се преструва, че това наистина не е така.

2. Дайте му време за уединение

Мъжът Козирог иска да изпита вашата ангажираност към спазването на неговите граници. Той иска вашето разбиране и пространството, от което се нуждае, за да изчисти главата си от забързаните мисли и да направи избор, особено когато нещата между вас са трудни.

3. Работете върху развитието си

Мъжът Козирог е склонен да бъде идеалист. Ето защо, ако той все пак си тръгне, сега е моментът да вложите времето и усилията си в това да се усъвършенствате и да станете най-добрата версия на себе си. Съзнателните усилия са нещо, което мъжете Козирози ценят у другите. Само не забравяйте да споделяте постиженията си в социалните мрежи, за да ги види.

Ново жилище и любов до живот: Хороскоп за Козирог за 2023 г.

4. Не ставайте безразсъдни

Мъжът Козирог предпочита дама, която е сдържана, запазва хладнокръвие и самообладание. Ето защо, дори той да разбие сърцето ви, устойте на изкушението да се отдадете на силните си чувства и да живеете в тях. Вместо това отстоявайте себе си и се грижете за себе си. Той ще се замисли сериозно, ако види, че запазвате самообладание и не си губите времето с публикуване на тъжни цитати.

5. Поглезете се

Вашият Козирог обича да се грижи за вас и да задоволява всичките ви нужди. Ако обаче ви види в социалните мрежи след раздялата да изглеждате още по-привлекателна и добре поддържана, ще ви завиди. Накарайте го да съжалява, че ви е напуснал, като опитате нов стил или отидете в салон и направите някои промени във външния си вид.

6. Продължавайте да се занимавате с нови хобита

Прилежният мъж Козирог ще бъде заинтригуван от новите ви начинания. Не забравяйте да покажете способностите си и да се развихрите с уменията си. Правете всички неща, които сте отлагали, докато сте били заедно. Това също ви усъвършенства и поддържа, а и ви носи ползи.

10 неща, които трябва да знаете, ако искате да привлечете жена Козирог

7. Не бъдете прекалено толерантни

Жените със самоувереност се харесват на мъжете Козирози. Твърде лежерното отношение няма да ги заинтересува. Те желаят идеята, че имат привилегията да бъдат с вас. За да успеете, опитайте се винаги да излъчвате увереност. Той ще съжалява много повече, че ви е изгубил, щом разбере, че сте подредили живота си.

8. Не бързайте да отговаряте

Козирозите имат този навик да привличат вниманието от връзките си. Те обичат, когато им се възхищават и ги признават, така че избягвайте да правите това. Не искате да излезе, че се опитвате да спечелите мъжа Козирог, докато се развивате.

9. Вземете си отпуск

Хората, които са независими и не позволяват на нищо да промени начина им на живот, са обожавани от мъжете Козирози. Пътуването е фантастичен метод да покажете на партньора си, че имате сходни интереси с него и сте негов тип човек. Уверете се, че споделяте снимки от почивката си във вашия канал, за да може той да ги забележи.

10. Признайте чувствата му

Всъщност трябва да посрещнете своя мъж Козирог с приветливи ръце, ако той се приближи към вас, докато изразява емоциите си. Трябва да оцените неговата гледна точка и да проявите изключително внимание към това, което се опитва да постигне през този труден период.

В крайна сметка, ако дадете приоритет на своите нужди, няма да бъдете зависими от никого. Няма да сте в положение, в което вашият мъж Козирог може да решава вместо вас. Независимо от всичко, ако ви обича, той ще се върне при вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

30-ти април: Щастливи Вторник за Водолеите, но гаден ден за Девите!

Дневен хороскоп за 30 април 2024 г.

Фаза на Луната на 30 април 2024 г.

Великденска изненада ще стопли сърцата на 3 зодии!

На пачи яйца ще бъдат насадени тези 3 зодии на Великден!

Кои зодии не са щастливи даже и всичко да им е наред?

4 зодии, които най-често страдат от психични разстройства

За кои зодии ще е на пари днешният ден?

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ 2024

Велики Понеделник ще донесе много късмет за 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com