3 зодиакални знака, чиито желания се сбъдват днес, 24 май 2024

4693
3 зодиакални знака, чиито желания се сбъдват днес, 24 май 2024
Снимка: iStock/Guliver

От всички неща, за които всички си пожелаваме, първите три са - пари, любов и здраве. На първо място са парите. Отдавна сме се отказали от идеята, че „парите са коренът на всички злини“, защото знаем, че думите, които са неправилно изречени и ще бъдат цитирани за през вечността, са много по-голямо зло.

Още: Зодиите, които най-силно вярват, че ще получат втори шанс до края на май 2024

Това е свят, който изисква пари, така че как можем да вярваме, че това изискване е в основата на злото? Силата на думите е много по-голяма, отколкото предполагаме, и да вярваме в тях ни прави техни роби.

Ето защо можем да възхваляваме идеята за парите, да ги желаем, да ги искаме и да ги изработваме. Три зодиакални знака вече са на пътя на изобилието, тъй като виждат в парите нещо хубаво и в никакъв случай нещо лошо.

Телец

Вие сте неудържими, когато става въпрос за генериране на положителна енергия. Напълно сте се присъединили към Закона за привличането, когато става въпрос за извличане на пари от въздуха; нищо не може да ви попречи или поне няма нищо, което да ви попречи. Вие сте Телец и се занимавате с бизнес, а в този случай имаме предвид истински бизнес, като пари, пари, пари.

Вярвате в себе си и независимо дали в момента изпитвате плодовете на силата на ума си, вие определено изпитвате радостите от позитивното мислене.

Идеята да подобрите живота си е нещо, което приемате сериозно и сте готови с удоволствие да направите революция в тази насока. Приятели, любовници и семейство са поканени във вашия свят на изобилие и разкош. Готови сте да споделяте и сте отворени и за нови идеи.

Везни

Днес е денят, в който ще осъзнаете как вашите таланти ще ви изстрелят към голямо изобилие. Винаги сте знаели как да изиграете картите си правилно. Вие не сте тук, за да си губите времето; решили сте да стигнете до златото и по този начин се стремите да подобрите статуса си в живота.

Не си губите времето като мечтатели, въпреки че преследвате една мечта. Но мечтата ви е реалистична, а вие сте научили чрез проби и грешки, че реализмът е това, което върши работа. Можете да имате всичко, стига „всичко“ да попада в сферата на „изпълнимото“.

Можете да създадете нещо от нищото - като магия, но двигателят тук се състои от действие. Да, нещо от нищото, но смазката, която позволява това да се случи, се нарича усилие и вие имате енергията, стремежа и целта. Всичко, което правите, е да подобрите съдбата си в живота и на 24 май ще запалите този двигател.

Козирог

Когато ви хрумне някаква идея, Козирог, вие я изпълнявате ефикасно и със стил. Вие сте всеотдаен работник и нищо не ви спира, щом решите да се посветите на каузата. На 24 май, ще откриете, че сте „пълни“ с чудесни идеи, както и със силата и стремежа да подкрепите тези идеи. Подобно на Телеца, вие сте неудържими.

Въпреки че може да откриете, че концентрацията ви е склонна да блокира другите хора в живота ви, вие сте дали да се разбере на всеки, който се нуждае от вас, че сега фокусът ви е върху създаването на изобилие. Вие не правите това само за себе си и те го знаят. Това е красотата на това да се откриете сред други хора, които ви дават пространство да бъдете себе си; можете да създадете ситуации за правене на пари, които са от полза за всички... ако сте оставени сами да се справите.

Още: 4 зодии, които ще се отърват от непотребното преди началото на лятото

Това е прекрасен момент в живота ви, Козирог, и вие ще можете да покажете на себе си и на другите, че парите не само НЕ са коренът на всяко зло, но и как можете да създавате добро. Никога през живота си не сте били егоисти и не планирате скоро да бъдете такива. Виждате парите като красиво нещо, което позволява на величието да се разгърне. Така подобрявате собствения си живот, както и живота на другите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 17 юни 2024 г.

Зодиите, за които ще настъпи щастливо време много скоро

Зодиите, които ще подобрят финансовото си състояние в края на юни

В неделя: Тези зодии хващат здраво юздите на живота си

Тези 4 зодии са тревожни след средата на юни

Зодиакалният знак с най-благородната аура

На 16 юни: Вселената има специално послание за 4 зодиакални знака

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 16 юни 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 16 юни 2024

Дневен любовен хороскоп за 16 юни 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com