4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 13-17 ФЕВРУАРИ 2023

19671
4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 13-17 ФЕВРУАРИ 2023
Снимка: iStock

РАК

Нещата просто работят за вас тази седмица и вие не се оплаквате. Хубаво е да си вземеш почивка, а тази е не само заслужена, но и очаквана. Любовният ви живот ще бъде незабележим тази седмица по всички правилни начини. Същото важи и за вашето здраве и изборите, които правите; във вашия свят липсата на новини е добра новина по темата за здравето. Изглежда, че сте доста дисциплинирани и тази седмица, което ви помага да имате предимство; знаете какво правите и не прекалявате, което понякога може да превземе живота ви. Всички неща в умерени количества вършат работа за вас. Насладете се на вашата лека седмица.

Коя зодия винаги изпада в неловко положение?

Всички сме попадали в неловка ситуация в един или друг момент; независимо дали става дума за разливане на питие, изказване на грешно не...

Кои зодии умеят да вдигат кръвното на другите?

ВОДОЛЕЙ

Не можете да спрете и единственият проблем е, че не се връщате, за да довършите нещата. Тази седмица сте толкова вдъхновени, че дори не можете да мислите. Все пак като цяло успявате да излезете с някои от най-добрите си идеи, въпреки че може да са заплетени. Тъй като сте малко луди, когато се развълнувате, ще искате да има хора около вас, защото за вас е много по-забавно да споделяте лудостта, вместо да я пазите в себе си. Тази седмица ви предоставя и прозрение; ще разберете, че положителното мислене наистина работи и като знаете това, практикуването на положителни намерение може да се превърне в следващия ви навик.

РИБИ

Три ЗОДИИ за които ФЕВРУАРИ 2023 ще е месецът на любовта

Астролозите вещаят много любов на три знака. Те ще се чувстват на седмото небе от щастие и месецът ще донесе много незабравими емоции з...

Там е работата при рождените дни и вас; зареждате се, знаейки, че вашето време идва. Не ви пука на колко години сте; ще има купон и празненство! И това, което е смешно е, че все още дори не е вашият рожден ден, но той е всичко, за което мислите. Това е добре, защото е страхотно да имате какво да очаквате. И през тази седмица ще забележите, че сте способни да се откажете от нещата много по-лесно. Това, което някога е било стискано толкова здраво в хватката ви, сега е нещо, което усещате като добре да освободите, като пясък в пясъчен часовник. Знаете кога е подходящият момент и тази седмица ви представя точното време.

В следващите дни на ФЕВРУАРИ 2023 много пари влизат в джобовете на тези ЗОДИИ

СКОРПИОН

Уран в Телец ще подчертае теми във вашия романтичен сектор, докато Луната във вашия собствен говори за емоционалните ви чувства относно тази част от живота ви. Може да е седмица, в която да оставите чувствата си да ви настигнат относно промени, които са настъпили наскоро, или относно предприемане на стъпки за създаването на такива. Винаги потъвате дълбоко в чувствата си, но понякога го правите и със страховете си. Използвайте периода, за да научите разликата между това да сте или в едното, или другото, тъй като това е, което ще направи всичко различно в тази нова глава, която създавате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

От понеделник всичко ще се промени за тези 5 зодии

Зодиите, които ще летят от щастие този уикенд, 18 - 19 май 2024

Предстоят драматични обрати в живота на 4 зодии до края на май 2024

4 зодии, които ще се радват повече на 50-те си години, отколкото на 20-те

Насърчителни думи за всеки зодиакален знак за 18 май 2024

Тези 4 зодии ще забогатеят ненадейно до края на май

В събота: Три зодии слагат точка, за да започнат нова глава от живота си

Уникално късметче за всяка зодия за 18 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 18 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 18 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com