4-те зодии, които ще имат много късмет в любовта през седмицата 06-10 МАРТ 2023

4917
4-те зодии, които ще имат много късмет в любовта през седмицата 06-10 МАРТ 2023
Снимка: iStock

РИБИ

Новолунието настъпило на 27 август 2022 г., по същото време, когато Марс се премести в Близнаци, е предизвикало размисъл и трансформация във вашия дом и семейство. Дева е вашият поляризиращ знак и представлява всички въпроси, свързани с любовта. Така че ще видите действие и развитие в тази област винаги, когато има планетарна активност тук. В същото време Сатурн се премества във вашия зодиакален знак, за да започне чисто ново двугодишно пътуване в морето от вяра и любов, което представляват Риби. Това ще помогне с границите на това, което е най-важно за вас, но също така ще ви помогне да превърнете мечтите си в реалност и да прегърнете растежа и красотата на вашата връзка.

От какво се обиждат различните зодии и какво никога не прощават?

Характерът на всеки човек е индивидуален, но има някои черти, характерни за представителите на всяка зодия. В комуникацията е важно да ...

Любовта е във въздуха през новата седмица за тези зодии

СКОРПИОН

Разговорите или темите около споразуменията в любовния ви живот ще се активизират през следващата седмица. Докато за някои това може да означава, че следващата седмица може да донесе ангажимент или предложение, за повечето има възможност за подобряване на връзката чрез обсъждане на компромиси и нужди. В най-здравата връзка винаги има непрекъснат разговор относно съгласието на връзката. Това включва отговорности, изисквания, планове или цели и създава пространство и за двамата да се чувстват сигурни във връзката. През следващата седмица Вселената ви предлага възможност да създадете по-стабилен и сигурен кръг за взаимоотношения, като говорите какво се е променило и какво ще насърчи по-значителен растеж.

ВЕЗНИ

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАРТ 2023

РИБИ Вие сте краят на зодиака, докато Овенът е началото, което също означава, че се чувствате сякаш яздите тази върхова енергия. Следв...

Тази седмица, когато Юпитер и Хирон се обединяват в Овен, трябва да можете да приемете и получите изобилната любов, за която винаги сте мечтали. Юпитер управлява всички форми на разширяване и изобилие, докато Хирон управлява личното лечение. Това е вашият шанс да излекувате онези аспекти в себе си, които винаги са отблъсквали точно това, което винаги сте искали, защото никога не сте го имали. Понякога може да е толкова просто, колкото и страшно да имаш нещо толкова страхотно, защото тогава най-много се страхуваме какво ще се случи, ако го загубим; тази седмица обаче се усеща много по-малко страшно и много повече осъзнато какво наистина заслужавате.

Най-безинтересните зодии на Зодиака

СТРЕЛЕЦ

Тази седмица планетите ви дават шанс да излекувате това, което все още боли, така че да не пропуснете изобилието, което мечтаете. Това е послание за вас, че докато не се излекувате наистина, няма да можете да получите всичко, което искате от една отдадена връзка; като най-накрая видите, че тази седмица ще можете да повярвате, благодарение на Сатурн който внася доверие към вселената в живота ви, докато преминава в Риби. Риби управляват всички въпроси на лечението, дома и семейството. Със Сатурн тук през следващите две години можете да очаквате по-изключителни ангажименти и възстановяване. Това е ваш избор и нещо, което съзнателно ще трябва да прегърнете, за да получите всички предимства и награди.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 16 май 2024 г.

Фаза на Луната на 16 май 2024 г .

Зодиите, които ще получат всичко, за което отдавна са мечтали през май 2024

Средата на май 2024 ще донесе космическо щастие на тези зодии

В сряда: Две зодии трябва да се вгледат в себе си, за да получат мечтаното бъдеще

4 зодии са на косъм от сериозна покупка, а може би е по-добре да изчакат

На 15 май: Меркурий преминава през Телец, тези зодии трябва много да внимават

В сряда: Представителите на тези зодии имат нужда от прегръдка

На 15 май: Това е началото на един по-добър живот за три зодии

Съвет за всяка зодия за днес, 15 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com