Хороскоп за късмет за 2023 г. за всички зодии

16164
Хороскоп за късмет за 2023 г. за всички зодии
Снимка: iStock

2023 - годината на Водния Заек (Заек, Котка) според китайския хороскоп, настъпва на 22 януари в 04:53 часа според китайския календар. Заек (Котка) се свързва с комфорта, символично свързан с Юпитер. Планетата характеризира социален статус, власт, експанзия. Заекът, подобно на Котката, е тих, потаен, домашен човек, който избягва конфликтите и излишната суета.

През 2023 г. Заекът и Котката представляват женския елемент на Водата, през този период всички процеси се развиват бавно, външната агресия намалява, хората се стремят да създадат семейство, да раждат деца, да разрешат имотен проблем и да оборудват дома си. Фигурки на котки, зайци и техните семейства ще бъдат отличен амулет през цялата година, а ако в къщата има домашен любимец - заек или котка, тогава късметът определено ще дойде в къщата ви от 22 януари 2023 г. до 9 февруари, 2024 г.

До 16 май 2023 г. късметът съпътства Овен, Лъв, Стрелец. Късметът в началото на 2023 г. е за Овен. Ще има събития, които ще изяснят много и ще насочат към нещо ново.

3-те зодии, които са перфектни за работа в екип

Лъв и Стрелец попадат в потока на късмета от края на декември 2022 г. до 16 май 2023 г. Продължете започнатото през 2022 г., надградете потенциала, който вече е налице, и ще получите признание от другите, както и добра печалба за свършената работа.

Стрелците имат малко повече късмет от Лъвовете, най-вече поради факта, че активността им е по-висока.

От 16 май до края на годината късметът нахлува в пространството на Телец, Дева и Козирог, тогава планетата на "голямото щастие" - Юпитер, се движи през Телец. Представителите на този знак имат повече късмет от останалите.

Телците значително ще увеличат шансовете си за успех и късмет, ако се занимават с обществена дейност, доброволчество или пътуват до друга страна. В средата на лятото обичайните обстоятелства и планове могат да се променят, защото ще има нов по-интересен и печеливш бизнес.

3 зодии от Зодиака ще бъдат най-щастливите през 2023 г.

Добър период за Дева – откриват се нови бизнес възможности, в чужбина. Нови знания и умения, дълги пътувания и пътувания до други страни ще помогнат за изпълнението на най-амбициозните планове. Упоритата работа ще донесе добри печалби, слава в професионалната среда и търсене. Най-благоприятният период е от 16 май до 4 октомври 2023 г. След 4 октомври ще има още трудности и препятствия.

На Козирозите им предстоят големи промени в много области. Приключва определен жизнен цикъл, но започва друг, по-интересен и позитивен. Изучавайте традиции, култури на други страни, чужди езици - това ще бъде полезно през 2023 г. Променяйте се с обстоятелствата и ще можете да преодолявате кризи и да излизате от продължителни конфликтни ситуации с максимална полза за себе си. Възможно е да има повишение в кариерата или може би ще получите наследство или ще направите добра инвестиция от наличните ресурси.

Представители на други знаци на Зодиака ще могат да привлекат късмет в живота си, да покажат уважение към културите и обичаите на други страни. Опитайте се да се придържате към традициите, научете чужди езици, разширете мирогледа си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии са надарени с най-бързата мисъл?

Любовта на кои зодии може да се превърне в отрова?

Да празнуват: Април ще е месецът на парите за 4 зодии

Кои зодии превръщат сънищата си в реалност?

Съдбата забавя, но не забравя: Кои зодии ще плащат за стари грешки?

Кои зодии ще имат "ден на отворените врати" за всички проблеми

В Петък: Слънцето ще освети пътя на 4 зодии към богатството!

Числото 29 прави Петъка "ден на късмета" за 4 зодии!

Съвет за всяка зодия за днес, 29 март 2024

Дневен любовен хороскоп за 29 март 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com