Идва нова реалност: Астропрогноза за коридора на затъмнението от 20 април до 5 май 2023 г.

14498
Идва нова реалност: Астропрогноза за коридора на затъмнението от 20 април до 5 май 2023 г.
Снимка: iStock

Това е време на кардинални промени и трансформации, идва нова реалност. Важни са и знаците, в които се случват тези астрологични събития. Първото затъмнение ще се случи в съзвездието Овен. Това е смел и дързък знак. На 20 април ще започне добър период за всички предприемчиви, активни и смели хора.

Второто затъмнение ще се състои на 5 май, завършвайки коридора, и ще премине в съзвездието Везни. Това явление ще ви принуди да преразгледате отношенията си.

Овен

Първото затъмнение ще донесе мощен тласък. И Овенът ще се възползва напълно от това. Това събитие ще се отрази най-много на личния живот и влиянието му ще продължи още 2 години.

Телец

Време е да признаете пред себе си своите грешки и провали. Телците не обичат да си спомнят миналото. Но първото затъмнение ще ги принуди да го направят. Второто затъмнение ще помогне да се сложи край на отношенията или, напротив, да ги изведете на ново ниво.

2023 година се променя в положителна посока за 4 зодии

Близнаци

Вие сте истински генератор на идеи. Но в края на април в главата ви ще дойде невероятна идея. Може да бъде много доходоносна, ако решите да я реализирате. В началото на май ще получите новини за здравето си.

Рак

Новата реалност ще започне с промени в кариерата. Добър период за комуникация с държавни органи. При семейните Раци в края на пролетта се очаква някакво положително събитие, свързано с деца.

Лъв

Лъвовете трябва да сменят своята гледна точка по някои важни теми. Добър период за пътуване и учене, отработване на подсъзнанието ви. Второто затъмнение ще повдигне въпроси, касаещи семейството и недвижимите имоти.

Дева

Девите могат да получат повишение още в края на април. Някой решава да придобие жилище и да кандидатства за ипотека. Личната трансформация ще започне след първото затъмнение. Ще свърши едва през 2025 г.

Как различните зодии се справят с промените в живота и на кои им е най-лесно?

Везни

Везните могат да намерят нов партньор или да заздравят връзката с настоящия. До второто затъмнение Везните ще получат известие, което ще се отрази на тяхното самочувствие и финансово състояние.

Скорпион

Скорпионите ще могат да си намерят работа с по-добри условия или ще имат нов колега, който ще направи съществена промяна в работния процес.

Стрелец

Страстта ще помогне за реализиране на потенциала ви и да намерите хармония. Някои Стрелци чакат тайна връзка. По-близо до лунното затъмнение на 5 май някои тайни ще бъдат разкрити.

Козирог

Края на април ще започне с решаването на някои проблеми, касаещи недвижими имоти. Козирозите могат да променят мястото си на пребиваване, като решат да се преместят с партньор. Може би техният избраник ще има нова работа в друг град и ще възникне въпросът за преместване.

Водолей

На 20 април ще започне удивителен процес на трансформация, който ще трае 2 години. Водолеите имат обучения, пътувания и нови запознанства. Второто затъмнение за 2023 г. ще ги изненада с промени, свързани с работата.

 

Риби

Рибите могат да разчитат на преразглеждане на заплатата или намиране на нов източник на доходи. Започва отличен период за развитие на самочувствието. Второто затъмнение се дължи на нарастващия интерес към пътуванията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Зодията, която ще плаче от щастие на 14 май 2024

На 14 май: От изпълнителен директор до пълни джобове с пари, това е отредила съдбата за тези четири зодии

Възползвайте се: Безкрайни възможности се разкриват пред всички зодиакални знаци до 19 май

През май трябва да се разделите с винати си: Ето за какво се измъчва напразно всяка зодия

Във вторник: Страхотен, късметлийски ден за осем зодии

На 14 май: След много неуспешни връзки, тези зодии са готови да намерят половинката си

Съвет за всяка зодия за днес, 14 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 14 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 14 май 2024

Дневен хороскоп за 14 май 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com