Какво ни вещаят звездите през октомври 2023 г?

10333
Какво ни вещаят звездите през октомври 2023 г?
Снимка: iStock

През първата половина на месеца трябва да се подготвите правилно за следващия сезон на затъмненията на 14-28 октомври 2023 г.

На 2 октомври Меркурий в опозиция с ретро Нептун и хармоничен аспект с ретро Плутон дава много разговори, поток от всякаква информация, необходими и безполезни връзки, но има възможност да намерите нещо полезно за себе си във всичко това, ако включваш критичното мислене.

От 3 октомври 2023 г. за 9 месеца негативната кармична точка – Черната Луна (Лилит) навлиза в знака Дева, кармата принуждава човек да научи житейски уроци, които са различни от предишния период.

На 5 октомври Меркурий започва да се движи през Везни. По време на този транзит има повече възможности за установяване на взаимноизгодни партньорства.

На 9 октомври Венера навлиза в знака Дева, където има падащ статус и веднага се свързва с Черната Луна, повдигайки кармични теми в сферата на взаимоотношенията. В този ден желанията засенчват ума, нуждите са несъизмерими с възможностите, а парите отиват в някаква фуния.

На 10 октомври опозицията на Венера с ретро Сатурн работи като „спирачка” – идва закъсняло осъзнаване и горчиво съжаление за пропуснатите възможности. Аспектът може да допринесе за проблеми в отношенията, раздяла и трудни психологически състояния.

На 12 октомври Марс влиза в знака на втория си контрол - Скорпион и образува хармоничен аспект с ретро Сатурн. Започва период на активни скрити процеси, задкулисни игри и преразпределение на ресурси.

Любовта на 4 зодии може да стане отрова за техния партньор

На 14 октомври слънчево затъмнение на 22 градуса Везни отваря коридор от затъмнения, който ще бъде затворен от лунно затъмнение на 28 октомври на 6 градуса Телец. На преден план излизат въпроси на отношенията, в основата на които стои паричният интерес.

Общият резултат от сезоните на затъмнения се проявява повече на ниво мащабни събития. Определят се основните тенденции за следващите 6 месеца.

На 20 октомври е съвпадът на Меркурий и Слънцето във Везни близо до низходящия лунен възел. Такива аспекти помагат да забравите миналото и да започнете да живеете в настоящето.

На 22 октомври хармоничният аспект на Венера с ретро Юпитер благоприятства решаването на финансови въпроси, пътувания в чужбина и срещи с чужденци.

Освен това на 22 октомври Меркурий влиза в знака на Скорпион и ви помага да подредите вътрешните си работи, да видите скритите процеси и да рестартирате мозъка си, за да започнете да работите продуктивно.

Кои зодии имат нужда от най-много сън?

На 23 октомври Слънцето напуска знака Везни и започва движението си през Скорпион, като веднага образува хармоничен аспект с ретро Сатурн, което е валидно и на 24 октомври. Чудесна възможност да подредите нещата в живота си, да се дисциплинирате и да организирате работата си по-ефективно.

На 28 октомври, в деня на лунното затъмнение, ретро опозицията на Юпитер и Марс може да се прояви като конфронтация между един човек и цяла група на различни нива.

На 29 октомври към опозицията на Марс и ретро Юпитер се присъединява Меркурий в Скорпион: ученето е светлина, а не ученето - „приятен здрач“.

На 31 октомври ретро Уран и Венера в хармоничен аспект дават спонтанност и различни приятни изненади във финансовите въпроси и в сферата на взаимоотношенията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Имате нужда от верен приятел: Вижте, коя е най-надеждната зодия и с коя не бива да рискувате

В четвъртък: Тези 4 зодии слагат картите на масата и заявяват твърдо позицията си

През лятото на 2024 г.: Тези 4 зодии ще привлекат повече пари, отколкото могат да изхарчат

4 зодии. които имат нужда от телефонен детокс

На 16 май: Тези зодии се сблъскват челно с огромен провал

Съвет за всяка зодия за днес, 16 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 16 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 16 май 2024

Дневен хороскоп за 16 май 2024 г.

Фаза на Луната на 16 май 2024 г .

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com