Като куче и котка: Кои зодии не могат да се разберат?

13161
Като куче и котка: Кои зодии не могат да се разберат?
Снимка: iStock

Всеки знае, че някои хора са като кучета, а други като котки. А как е при астрологията? Има ли зодии, които не са съвместими и са като куче и котка, които цял ден се гонят един друг? Днес ще разгледаме четири комбинации на зодии, които трудно могат да постигнат хармония помежду си. Оставете се да бъдете изненадани от тези забавни и зодиакално точни взаимоотношения.

Овен и Рак

Овенът и Ракът трудно могат да намерят общ език. Ракът търси стабилност и сигурност, докато Овенът е полен на вълната и търси адреналин. Овенът и Ракът обичат да контролират, което води до стартиране на кавги и конфликти. Ракът смята, че Овенът е прекалено небрежен, докато Овенът смята, че Ракът е прекалено емоционален и чувствителен. Докато Овенът се опитва да победи, Ракът ще си тръгне в противоположната посока.

Телец и Водолей

Телецът и Водолей са едни от най-различните зодии. Телецът обича да бъде на земята и има нужда от стабилност, докато Водолеят търси отвъдземни идеи и има нужда от свобода. Телецът пази предметите си и липсва му рисковете, докато Водолеят е непредвидим. Това може да доведе до липса на съобщения и да ги отдалечи един от друг. Телецът може да не разбере Водолея и да го накара да се чувства ограничен, докато Водолеят може да изпитва недостиг на възможности за иновации.

Близнаци и Риби

Близнаците и Рибите имат абсолютно различни интереси и характеристики. Близнаците са умни, комуникативни и любопитни, докато Рибите са чувствителни, емпатични и креативни. Този голям пропаст между тях може да доведе до заплетени комуникации и да ги отвъди от една до друга. Рибите могат да се чувстват скрити и не разбирани от Близнаците, докато Близнаците не могат да се адаптират към чувствителността на Рибите.

Лъв и Дева

Лъвът и Девата са две зодии, които обичат да бъдат в центъра на вниманието и да контролират ситуациите. Този налагащ характер може да ги отдалечава един от друг и да доведе до кавги. При Лъва и Девата винаги трябва да има лидер, което може да води до битки за онова място. Лъвът може да смята, че Девата е прекалено критична и заобикаляща, докато Девата може да счита, че Лъвът е прекалено налагащ и умислен.

Сега знаете за тези 4 зодиакални комбинации, които могат да бъдат като куче и котка, които винаги се гонят и карат помежду си. Но това не означава, че хората в тези комбинации никога не могат да постигнат хармония. Истината е, че всяка комбинация е уникална, като в някои случаи може да има химия, дори и с различни зодии. На крайна сметка, това е забавен начин да се запознаете със зодиите и да разберете малко повече за характеристиките и природата на онези, които обикалят живота ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

29-ти април: Велик Понеделник за Близнаците, а Паричен за Скорпионите!

Дневен хороскоп за 29 април 2024 г.

Числото 5 ще направи май райски месец за 4 зодии!

Скрито-покрито: Кои зодии действат зад гърба на останалите?

Ако са ядосани - тези зодии са по-черни и от дявола!

Свежи неделни пари ще ощастливят живота на 4 зодии

На 28-ми април: Всичко ще е цветя и рози за 4 зодии

Уникално късметче за всяка зодия за 28 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 28 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 28 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com