Кои женски зодии задължително трябва да носят сребърни бижута?

11369
Кои женски зодии задължително трябва да носят сребърни бижута?
Снимка: iStock/Guliver

Приказките говорят за сребърните предмети като за магически – те носят късмет, успех и здраве. Това е точно заради почти емпиричните свойства на метала, които се свързват за способността му да извлича от тялото наночастици, които могат да предизвикат много болести. Е, зодиакалните знаци нямат нищо общо с науката, но магията на среброто може да има ефект и върху тези понятия. В тази статия ще ви разкажа кои 4 женски зодии трябва да носят сребърни бижута ,за да усетят магията им.

Риби

Рибите са изключително свързани с магията и тайнствеността. Затова те са един от зодиакалните знаци, които могат да извлекат най-голяма полза от сребърните украшения. Но това не е просто заради външния им блясък. Рибите търсят нещо повече - нещо, което може да увеличи тяхната духовност и да им придаде мистичен блясък. И тук среброто влиза в играта. То им осигурява не само естетическо удоволствие, но и връзка със света на духовното и магичното. Среброто става като портал, който им помага да достигнат до по-висока съзнателност и да се свържат със своята вътрешна сила.

Още: Дори влюбени до уши - на кои зодии не им личи?

Рак

Раците са изключително емоционални същества, които се нуждаят от особена грижа и внимание. Затова, те предпочитат да носят украшения, които им придават усещане за благополучие и спокойствие. Среброто, с познатите си свойства, има способността да олекотява и успокоява емоциите на Раците, създавайки в тях чувство на стабилност, особено в трудни моменти. Така те могат да се чувстват по-смели и уверени в себе си, готови да се изправят пред предизвикателствата, които животът им предлага. Носенето на украшения от сребро, които са в хармония с техните емоции, може да им помогне да постигнат вътрешна хармония и спокойствие, което е от съществено значение за тях.

Лъв

Още: Зодиите, които предизвикват възхищение у околните

Лъвовете, като истински център на вниманието, винаги се стремят да бъдат външно представителни и безупречни. Затова те нуждаят от украшения, които да подчертаят тяхната величественост и изисканост. Сред всички възможности, сребърните накити и гривни са най-добрият избор за тях. Среброто, със своя непреходен блясък, придава насищаща елегантност и невероятна привлекателност на носителя си, правейки го да излъчва уникален шарм и стил. Независимо дали сте Лъв или просто цените красотата и изяществото, сребърните накити са перфектното допълнение към вашия образ и ще ви накарат да се чувствате изключително специални.

Дева

Девите са практичен зодиакален знак, известни със своята стремежност към точни изчисления и независимост. Те обичат да контролират всичко самостоятелно и винаги са готови да се ангажират със задачите пред тях. За да задържат това контролирано поведение и да се предпазят от негативните енергии, Девите могат да се възползват от сребърните украшения. Тези украшения им придават усещане за сигурност и успокоение, като им помагат да се справят със стреса и да се чувстват по-уверено в себе си.

Независимо каква е причината ви да носите сребърни украшения – макар и само заради тяхната красота – всеки може да се възползва от техните ползи. Ако сте Риби, Рак, Лъв или Дева, все още има много поводи , които изискват внимание: специални събития, работни вечери, сватбени и рождени дни. Въпреки че магията на сребърните бижута не може да се докаже научно, може да има бедствия в живота, които едва ли искате да пропуснете, нека малко магия на среброто ви помогне да останете щастливи и успешни!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Топ 5 на зодиите, известни с хипнотизиращата си красота

4 зодиакални знаци с най-красивите очи

Водопад от любов и пари за тези зодии в последната седмица на май 2024

Зодиите, които ще усетят вкуса на живота в края на май 2024

Зодиите, за които парите ще текат като река след 25 май 2024

4 зодии трябва да направят крачка назад, за да тръгнат напред!

Кои професии могат да ви донесат много пари според вашата зодия?

24 май: Лъвовете ще вървят към светли бъднини, а Стрелците ще сгреят душите си

Дневен хороскоп за 24 май 2024 г.

Фаза на Луната на 24 май 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com