Много неприятности: 2024 г. ще бъде неимоверно трудна за три зодии

14963
Много неприятности: 2024 г. ще бъде неимоверно трудна за три зодии
Снимка: Marfa Bogdanovskaya / Pixabay

Съдбата ще принуди някои представители на зодиакалния кръг да се върнат на истинския си път. Въпреки това, тези, които се съпротивляват на промяната, ще се сблъскат с разочароващи събития.

За кого 2024 г. ще бъде период на сериозни изпитания?

Какво ще усложни живота през новата 2024 година според хороскопа?

През цялата година, ако погледнете хороскопа, енергиите постоянно ще се променят. Всичко зависи от това каква конфигурация ще направят планетите помежду си.

Ето това са зодиите,които обичат най-силно

Везни

Особен трус очаква Везните. Максималният пик на сътресенията, според хороскопа, ще се случи през пролетта и есента на 2024 г. по време на коридора на затъмнението. Смята се, че през тези периоди се активира кармичната енергия, което ви кара да мислите за проблеми, които не са се усещали от години.

Трудности могат да възникнат не само в областта на партньорството, но и в комуникацията и кариерата. Зодията обаче не трябва да се отчайва: трудните събития не са само негативни преживявания. Изправени пред промяна, Везните, според хороскопа, ще открият нови качества в себе си, които ще им помогнат да укрепят духа си и да устоят на съдбата.

Кои са най-верните жени според зодията

Телец

Специални изпитания ще бъдат изправени пред тези представители на земната зодия, които са родени от 8 до 18 май. Факт е, че през новата година се очаква съвпад на Уран и Юпитер. Тези небесни тела са способни да изиграят жестока шега с Телците.

Уран е планетата на зануляването, която обръща всичко с главата надолу, а Юпитер разширява проблемите многократно.

Пиковите събития ще настъпят през май, тъй като двете планети ще се присъединят към Слънцето, Венера и Бялата луна. Този месец много явления във всички области на живота ще имат съдбоносен ефект, така че процесите от време на време ще започнат да излизат извън контрол. По-добре е да се подготвите предварително за определения период, да изчислите всички рискове и да отложите важни начинания. Препоръчително е да се занимавате с психологически практики, които помагат за възстановяване на вътрешните ресурси.

Дева

Друга зодия, на която се препоръчва да държи пръста си на пулса, е Девата. Очаква ги година на сериозни разочарования и загуби. Може би в нов период от живота си родените под това съзвездие ще осъзнаят, че всичко, което са правили преди, не е било истинското им желание.

Подсказките от Вселената ще помогнат на зодията да намери правилната посока. Ако обаче човек упорито не вижда възможностите си, тогава годината ще се окаже възможно най-трудна.

Време е да усвоите нови умения, а именно гъвкавост и адаптивност към промените, за да не се изгубите в новите житейски обстоятелства.

Особено труден период, според хороскопа, ще бъде началото на 2024 година. Масло в огъня ще налее Черната луна – фиктивна точка в небето, която разкрива тъмните страни в характера на човека. По време на доминирането на този астрологичен център страховете и съмненията могат да се активизират. Не трябва да им се поддавате, тъй като скоро негативните мисли ще изчезнат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Новолуние в Телец на 8 май 2024 г. - пет правила, които да спазите

Любовно предсказание за всяка зодия през май 2024 (част 2)

Любовно предсказание за всяка зодия през май 2024 (част 1)

Уникално късметче за всяка зодия за 07 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 07 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 07 май 2024

Тези 6 зодии ще са нещастни през МАЙ 2024

Тези 6 зодии ще са щастливи през МАЙ 2024

6 зодии с късмет във всичко през МАЙ 2024

Всичко, което трябва, а не знаем за мъжете от зодия Овен

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com