Тези 6 зодии ще са щастливи през ЯНУАРИ 2023

17526
Тези 6 зодии ще са щастливи през ЯНУАРИ 2023
Снимка: iStock

ВЕЗНИ

Юпитер току-що започна царуването си във вашия зодиакален знак, което ще продължи до средата на май. През това време и особено от края на януари, когато всички планети са директни, вие ще почувствате и видите как животът ви се променя по много начини. Голяма част от това ще се състои в това да поемете живота си в нова различна посока. Въпреки че е вероятно тази промяна да засегне всички области от живота ви, тя може да бъде и само в конкретен път като здраве или дори любов. Енергията на този месец с Венера в Козирог активира теми дори около кариерата ви.

Каква ще бъде 2023 г. за вас според зодията ви?

РИБИ

Енергията на Юпитер ще подобри всичко, през което сте се движили досега и може да откриете, че трябва да започнете важен разговор, въпреки че Меркурий е ретрограден. Когато сте в състояние на повишено самосъзнание, най-важното е да се съсредоточите върху това как се чувствате в момента и как искате да се чувствате в бъдеще. Склонни сте да мислите, че трябва да имате всички отговори, преди да започнете да споделяте с близките си, но не го правите. Просто споделянето на чувствата ви е достатъчно, за да отворите пътищата на комуникация и да насочите дори себе си в нова посока.

БЛИЗНАЦИ

Месецът те кара да мислиш повече и да действаш по-малко, което е от полза за теб по сегашния път, по който вървиш. Докато Марс е настроен да се обърне директно към вас следващата седмица, най-накрая способността да обработвате и разбирате всичките си чувства е решаваща част от това. Използвайте януари, за да се настроите към най-съкровените си чувства и мисли. Нека идват и дори да си отиват, ако е необходимо. Вие умеете да видите всяка страна на една история, но е важно също да можете да видите своята собствена. И ще съумеете да сложите живота си в правия, желан от вас път, най-после.

ЛЪВ

Вашият поляризиращ зодиакален знак представлява това, което може да допълни вашата енергия. Когато сте големи и смели, разбирате стойността на това да правите нещата тихо преди голямото разкритие. В ситуации, в които може да се вълнувате колко страхотно изглежда един бъдещ любовник или как може да изглеждате заедно, ви се напомня, че това как се чувствате е най-важно. През този сезон излезте и прегърнете онези качествата, които могат да ви помогнат да привлечете любов, която ще продължи да расте с вас.

Каква ще бъде 2023 г. за земните знаци на Зодиака?

Хората от земните зодиакални знаци се славят с благоразумие и рационалност. Имат трезвен поглед върху заобикалящото ги, умеят да оценят...

ВОДОЛЕЙ

В живота ви Венера влияе върху вашите нужди, желания и дори лични убеждения за живота. Помага ви да обичате себе си и да се изразявате по-автентично пред другите относно най-важното. Чудесното е, че с Венера във Водолей вашият романтичен партньор също ще усетите ползата от този транзит, позволявайки ви да се свържете, с когото искате по-добре и по-дълбоко. Това е идеалното време да преразгледате целите си за връзка, които сте създали с партньора си, за да видите дали има нужда от пренаписване или промяна на правилата. Най-важното нещо, което трябва да запомните е, че любовта, която желаете, винаги е възможна; просто трябва да имате желание и готовност.

10 неща, които трябва да знаете, преди да се срещнете с РАК

ТЕЛЕЦ

С Венера, планетата на любовта, която прекрачва прага в тази част от живота ви, всичко свързано с дългосрочната любов може да започне да се подобрява. Може дори да срещнете някого, за когото ще се ожените, тъй като Венера благоприятства дългосрочните обвързани връзки в тази част от живота ви. Ако любовта не е толкова голям приоритет в момента, време е да съсредоточите енергията си върху това как изразявате себе си пред другите и колко място за радост и любов създавате в живота си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

105% щастие очаква тези блажени зодии през месец юни

Зодиите, които ще бъдат целунати от съдбата в края на май 2024

Кои зодии могат да хванат Телеца за рогата - стават идеалната двойка!

На 24 май: Тези зодии слагат край на токсичните приятелства

3 зодии със сърца на воини

3 зодиакални знака, чиито късмет ще се изстреля рязко нагоре

3 зодиакални знака, чиито желания се сбъдват днес, 24 май 2024

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 24 май 2024

О, петък, поспри! Ти ще си тъй щастлив за тези 4 зодии!

Празничният 24-ти май ще е балсам за душата на 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Какво да правите, ако цветовете на доматите падат
Какво да правите, ако цветовете на доматите падат

Падащите доматени цветове са сериозен проблем, поради който градинарят може да остане без реколта от домати. Основната причина за това неприятно...