В четвъртък: Тези 4 зодии слагат картите на масата и заявяват твърдо позицията си

15673
В четвъртък: Тези 4 зодии слагат картите на масата и заявяват твърдо позицията си
Снимка: iStock

Три зодиакални знака ще застанат твърдо на позицията си по отношение на предаността, моногамията и връзките. За някои моногамията или вратата и тези зодиакални знаци ще могат да изпратят това послание. Връзките се подобряват за тези три зодии от 16 май 2024 г.:

Още: 4 зодии са на косъм от сериозна покупка, а може би е по-добре да изчакат

Рак

Бихте искали да мислите за себе си като за човек, който е „толкова готин“, че не бихте имали нищо против, ако партньорът ви има някой друг в живота си за забавление и романтика, стига да не се влюбва. Не сте „толкова готини“ и никога няма да бъдете, защото за вас, Раци, няма нищо готино в това да страдате от ревност или да се чудите какво прави партньорът ви, когато не е до вас.

Макар че можете да бъдете най-любящият човек на целия свят, вие сте и донякъде собственически настроени и тъй като партньорът ви е подписал договор заради ВАС, той ще трябва да бъде верен и на вас. Това е, което искате, и не смятате да правите компромиси с този вид споразумение.

Лъв

Макар че изобщо не се интересувате от двойния стандарт, който понякога се появява, когато двойките говорят за моногамна връзка, като например „ти трябва да ми бъдеш верен, докато аз бъркам“, вие знаете, че ако връзката ви трябва да бъде обвързана с моногамия, то тя е двупосочна. 16 май ви показва, че когато се наложи, не е нужно да се притеснявате къде е партньорът ви, когато не е с вас.

Това, което прави тази връзка добра и стабилна, е, че и двамата сте съгласни, но напомнянията трябва да бъдат поставени на място. Това е моментът, в който вие и партньорът ви разбирате какво е истинско. Не се шегувате, когато казвате, че се нуждаете от пълна лоялност. Също така сте достатъчно сериозни, за да уведомите партньора си, че ако го хванете да изневерява, си тръгвате.

Риби

Когато обичате някого, искате да го имате само за себе си. Нямате какво да доказвате на света и не смятате, че на някого му пука какво правите. Ако има хора, които се наслаждават на свободата на отворената връзка, тогава чудесно? Живейте и позволете на другите да живеят, но що се отнася до любовния ви живот, идеята за отворена връзка е забранена - не се случва, изобщо не се случва.

Още: 4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 13-19 май 2024

Да, вие сте обсебващи и ревниви и това няма да спре нито в близко, нито в по-далечно бъдеще. Разбира се, това върви и с молба, която казва на партньора ви, че го молите да не ви изневерява от страх от тежки последствия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Как мъжете от всеки зодиакален знак предлагат брак?

Скептични са: Кои са зодиите, които не вярват в астрологията

Идва шестият месец: Числото 6 ще донесе много пари на тези зодии

В събота: Парите на кои зодии ще са в "кърпа вързани"

1-ви юни: Числото 1 носи много късмет на 4 зодии!

Дневен хороскоп за 1 юни 2024 г.

Фаза на Луната на 1 юни 2024 г.

Зодиите, които имат най-тежка карма

Зодиите, които правят драма от нищото

Зодиите, които ще се радват на по-високи доходи през юни 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com