Знаците на зодиака, които ще имат късмет през март 2023 г.

21833
Знаците на зодиака, които ще имат късмет през март 2023 г.
Снимка: iStock

Март ще е сложен месец за всички ни. Поне първата половина със сигурност. Сегашното положение на планетите е такова, че всички знаци на зодиака ще бъдат приблизително в равни условия. Въпреки това, астролозите са идентифицирали няколко знака, които могат да напреднат и да станат по-успешни от останалите.

Вселената през март ще се опита да ни насочи правилния път. Това е много важно време, в което не могат да бъдат пренебрегнати важни събития. Вярвайте в себе си и действайте правилно.

Овен

На първо място, заслужава да се отбележи фактът, че Овните през март ще имат много по-голям запас от енергия, отколкото другите хора. Причината е, че Венера почти не им влияе. Във време, когато за всички наоколо ще бъде трудно да започнат нов бизнес и дори просто да станат от леглото сутрин, Овните ще са активни и ще постигнат целите си много по-бързо от повечето хора около тях.

Астролозите отбелязват, че трябва да се възползвате от момента, за да подобрите кармата. За да направи това, Вселената трябва да насочи излишната енергия, за да помогне на другите. Ако някой наистина има нужда от подкрепа, по-добре е да я осигури.

Повишената енергия в сравнение с други хора означава, че отношението на изчакване и гледане трябва спешно да се промени на действаща. Това е особено вярно до средата на месеца. В противен случай Овенът може да загуби възможността бързо да успее.

 

Скорпион

Скорпионите са най-големите късметлии през третия месец на 2023 г. И Меркурий, и Венера не определят планетите за тях по отношение на цялостния късмет, но относително силният Марс в Близнаци е много важен за тях. Това ще е подходящ момент да се възползвате от слабостта на своите съперници и конкуренти, за да имате преднина.

За Скорпионите е по-добре да правят всичко в режим „бавно, но сигурно“. Прибързаността може да им коства успеха, така че е препоръчително да планирате нещата предварително. Според прогнозите, месец март ще бъде времето на формиране на основата за бъдещи успехи в любовта и бизнеса.

За да не загубите това важно предимство пред другите хора, е важно да избягвате разпространяването на слухове, лъжи и лицемерие от ваша страна.

 

Стрелец

Стрелците ще имат късмет във финансовия сектор и като цяло ще могат разумно да оценят възможностите си, да вземат правилни решения. Да, те може да се сблъскат със силна опозиция в тази област, но те ще успеят да направят онова, което другите хора не могат - да се учат от всички трудности и провали.

За да поддържат късмета си, астролозите съветват Стрелците да избягват самодоволството и импулсивността. Тези хора ще могат разумно да оценят възможностите си, както и да се измъкнат, разрешавайки всички кризисни ситуации в своя полза. Те ще имат нужда от малко обективност и желание да продължат напред, независимо от всичко.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Предмети, които зодиите не трябва да имат в дома си, отблъскват късмета

Дневен хороскоп за 9 май 2024 г.

Фаза на Луната на 9 май 2024 г.

Уникално късметче за всяка зодия за 08 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 08 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 08 май 2024

Дневен хороскоп за 8 май 2024 г.

Приемат всичко лично: топ 5 на най-раздразнителните зодии

Какво означава да имате асцендент Скорпион

Кои зодии си подхождат най-много с Козирог

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Предмети, които зодиите не трябва да имат в дома си, отблъскват късмета
Предмети, които зодиите не трябва да имат в дома си, отблъскват късмета

Настроението и състоянието ни се влияят от най-различни дребни неща. Астрологията може да предскаже какво ви очаква през деня или годината,...