Зодиите, с които ще имате здрава, щастлива и изпълнена със страст връзка - част трета

3174
Зодиите, с които ще имате здрава, щастлива и изпълнена със страст връзка - част трета
Снимка: iStock

Любовта не е сложно нещо, но в същото време не е никак лесно човек да си намери подходящ партньор, с когото да изгради стабилна връзка, изпълнена с любов и уважение. Астрологията може да помогне в избора на подходяща половинка. За целта трябва да разберете с кои зодии си подхождате и кои да избягвате, колкото и да ви привличат първоначално.

Вижте с кои зодии сте съвместими в любовта според вашата зодия :

Стрелец

Най-подходящите интимни партньори за представителите на тази зодия са Овен, Лъв, Везни и Водолей. Стрелците обичат приключенията и да изпитват тръпка, свързана както с любовта, така и с екстремни ситуации. Те са изключително забавни, свежи, енергични и обичат свободата. Овните и Лъвовете имат същите качества и затова си пасват идеално със Стрелеца. Тези зодии се разбират почти без думи, благодарение на стихията огън, която имат. Те гледат на живота с еднаква страст, което прави любовните им връзки доста вълнуващи, бурни и изпълнени със страст. Везните и Водолеите също биха имали хубава връзка със Стрелец, защото са спокойни личности и му дават необходимата свобода. Везните са големи оптимисти, което се харесва на представителите на зодия Стрелец, и умеят да подкрепят партньора си и да се възхищават на неговите успехи. Водолеите пък държат Стрелеца емоционално и психически стимулиран, както и се стремят да бъде винаги философски настроен към случващото се.

Откъде идват имената на зодиите

Козирог

Представителите на тази зодия имат чудесни връзки с Телец, Риби, Дева и Скорпион. Козирозите са целеустремени и обичат да работят, те са директни и задават въпросите, които ги интересуват, без заобиколки. Това важи както в личен, така и в професионален план. Затова и Девата и Телецът са толкова подходящи един за друг, защото и двете зодии са открити и директни в отношенията. Те са земни знаци и са изключително отговорни и практични, същото важи и за Козирога. Риби и Скорпион също са зодии, които си отиват с Козирог. Скорпионите са целеустремени и заедно с Козирога могат да постигнат цели, които на прът поглед изглеждат непостижими. Те са способни да се справят като двойка с всички проблеми и предизвикателства, които се изпречат на пътя им. Рибите знаят как да разкрият най-чувствителната страна на Козирога, за която дори той самият не подозира. Това внася хармония и баланс в тяхната връзка.

Водолей

Водолеите имат щастливи и прекрасни любовни взаимоотношения с Овен, Везни, Близнаци и Стрелец. За Водолеите най-важното нещо в живота е тяхната свобода. Те обичат да са независими и ако някой се опита да ги ограничи по някакъв начин, просто връзката няма да просъществува. Въздушните знаци Везни и Близнаци са много подходящи за Водолея, защото те имат същите разбирания и изисквания за връзките. Те уважават свободата и независимостта и затова разбират нуждите на Водолея от лично пространство. Представителите на зодия Водолей са съвместими и с Овен и Стрелец. Овенът често ще оспорва идеите на Водолея, като така стимулира неговото творческо мислене. Стрелецът пък е доста разкрепостена личност, какъвто всъщност е и Водолеят и това прави връзката им вълнуваща и изпълнена с приключения.

Топ 5 на най-големите егоисти на зодиака

Риби

За представителите на тази зодия най-подходящи за любовна връзка са Скорпион, Козирог, Рак и Телец. Рибите са известни със своята чувствителност, каквито са и Раците и Скорпионите. Затова и те са подходящи за връзка и обикновено тя е доста силна и трудно разрушима. Раците изграждат хармонични връзки с Рибите, които са изпълнени с най-различни емоции и дълбоки разговори за мечти, цели и чувства. Скорпионите разбират с лекота настроенията на Рибите и винаги знаят как да им угодят и да подобрят тяхното настроение. Рибите имат много красиви връзки със земните знаци Телец и Козирог. Телецът може да помогне на Рибите да станат по-креативни и да се борят да постигнат целите, които са си поставили. Козирогът пък умее да ги прави по-фокусирани и целеустремени, като знаят как да ги върнат в реалността, което те имат нужда от време на време.

 

Зодиите, с които ще имате здрава, щастлива и изпълнена със страст връзка - част първа

Зодиите, с които ще имате здрава, щастлива и изпълнена със страст връзка - част втора

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 28 април 2024 г.

Кой цвят портфейл привлича парите към всяка зодия?

Небето ще се избистри над главите на 4 зодии по Великден!

Кои зодии се сещат за всяко нещо в 12 без 5?

Седмичен хороскоп за 29 април - 5 май 2024 г.

Зодиакалният Чичко Паричко носи богатство в живота на 4 зодии днес!

Не Велика, а Късметлийска събота ще имат 4 зодии днес!

Съвет за всяка зодия за днес, 27 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 27 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 27 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com