Зодиите, с които ще имате здрава, щастлива и изпълнена със страст връзка - част първа

28688
Зодиите, с които ще имате здрава, щастлива и изпълнена със страст връзка - част първа
Снимка: iStock

Любовта не е сложно нещо, но в същото време не е никак лесно човек да си намери подходящ партньор, с когото да изгради стабилна връзка, изпълнена с любов и уважение. Астрологията може да помогне в избора на подходяща половинка. За целта трябва да разберете с кои зодии си подхождате и кои да избягвате, колкото и да ви привличат първоначално.

Вижте с кои зодии сте съвместими в любовта според вашата зодия:

Овен

Представителите на тази зодия са известни със своя инат. Но истината е, че повечето хора го намират за доста симпатичен и магнетичен. Първоначално може Овенът да не ви допадне, даже да изпитвате страх от него, но когато го опознаете, ще видите неговата романтична същност и чувствителната душа, която притежава. Ако и вие притежавате упоритост и сте силна личност, с лекота ще привлечете вниманието на Овена. Представителите на тази зодия се разбират доста добре с останалите огнени знаци Лъв и Стрелец. С тях може да изразява и споделя своята бурна енергия, която преминава в нестихваща страст.

 

 

Въздушните значи Близнаци и Водолей също си подхождат с Овена и може да се получи сполучлива двойка. С тях Овенът може да се допълва и те да му помогнат да разкрие своята творческа личност и да разшири кръгозора си. Водолеят има доста налудничаво и нестандартно мислене, което определено пленява Овена, а той пък го вдъхновява с лидерските си качества. Овенът и Близнаците винаги намират интересни теми за разговор, които поддържат техния интерес, когато отмине първоначалната страст.

Телец

Телците също са доста упорити или поне така изглеждат на пръв поглед. Всъщност често те са изпълнени с нерешителност. Знаят как да постигат целите, които са си поставили и го правят по свой индивидуален и оригинален начин. Телците са съвместими с Козирог и Дева – и двете зодии са трудолюбиви, надеждни и уважават желанието на Телеца да преминава през всички препятствия в живота с инат, бавно, но много стабилно.

Представителите на тази зодия са съвместими и с Рак и Риби, защото тези зодии са доста емоционални и помагат на Телеца да разкрие своята нежна и чувствителна личност. Докато Ракът насърчава Телеца да прекарват качествено време заедно като двойка, Рибите със своите въображение и дълбоки разговори до късните часове на нощта го карат да разпали своите артистични умения.

Близнаци

С представителите на тази зодия най-съвместими са Овен, Лъв, Везни и Водолей. Близнаците обичат да говорят много и бързо, те общуват с лекота и им става скучно, когато са в компанията на интроверт. Притежават майсторски умения в общуването и това определено им помага лесно да печелят нови приятели.

Поради тази причина си и пасват доста добре с Везни и Водолей, които като Близнаците имат по-ясно изразени комуникативни способности. Овенът и Лъвът също си пасват с Близнаците, като предизвикват неговия интерес с любопитни разговори, спорове и намиране на нестандартни решения. Лъвът обичат да е център на вниманието, но в същото време знае как да даде цялата си любов на човека до себе си. А Близнаците определено имат нужда от това.

Между кои зодии зее голяма любовна пропаст

Рак

Ракът може да има много стабилна и хубава връзка с Дева, Скорпион, Риби и Телец. Представителите на тази зодия са емоционални и чувствителни личности, които винаги подхождат със страст към своите връзки. За тях отношенията с хората са изключително важни и затова те се стараят да намират партньори, с които да са на едно емоционално ниво.

Рибите и Скорпионите са водни знаци и по естествен начин допълват природата на Рака на сантиментално ниво. Също така представителите на зодия Скорпион лесно разбират неизказаните чувства на Рака. Те могат да направят така, че да разсеят всяко съмнение, ревност или гняв, без да се налага да казват каквото и да е било. Рибите се свързват на духовно ниво с Рака, което кара любовта да се вижда и усеща между партньорите.

https://www.actualno.com/horoscope/mejdu-koi-zodii-zee-goljama-lubovna-propast-news_1979777.html

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии ги очаква проклятието Сизифов труд днес?

В Четвъртък ще бъдат позлатени тези 4 зодии!

На 25-ти април: Числото 25 ще направи 4 зодии богати на късмет!

Съвет за всяка зодия за днес, 25 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 25 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 25 април 2024

25 април: Везните ще се събудят късметлии, а Скорпионите червиви с пари!

Дневен хороскоп за 25 април 2024 г.

Фаза на Луната на 25 април 2024 г.

Кои зодии ще полетят от щастие в началото на май?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com