Изборът на Миков беше ясен, твърди журналист

15609
Изборът на Миков беше ясен, твърди журналист
Снимка: БГНЕС

Като нов председател Михаил Миков можеше да получи поне една седмица толеранс, да видим какъв ще е изборът му за Изпълнително бюро. Това каза „вечната млада журналистическа надежа” на БСП Александър Симов, който беше под номер осем в евролистата на червената партия.

Според Симов Миков е дошъл на власт в БСП „след честно и оспорвано състезание”. Сигурно е било такова, след като и Сашо (бел. ред. – самият Симов) беше кандидат, но си направи отвод, коментира журналистът от Медияпул Полина Паунова в сутрешния блок на Нова телевизия.

БСП пак ще загубят изборите, въпросът е да не ги загубят катастрофално

БСП пак ще загубят изборите. Въпросът е да не ги загубят катастрофално. Добре е България да се променя, добре е и нейните две крила &nd...

Някак да знаеш кой ще е победителят още преди „оспорваното състезание” е много комично. И главното е не защото в „24 часа” излезе статия, че М. М. ще стане председател на БСП, а че нямаше дебат. Той беше отложен с процедурен трик, посочи Паунова.

Апаратните игри в БСП ги има, призна Симов, но посочи Миков като фигурата, която все пак може да консолидира червената партия. За финал той посочи, че „за съжаление” ГЕРБ и ДПС „ще се прегърнат”. Преди година Бойко Борисов каза, че бил „поръчан” от Ахмед Доган, а сега говорим за коалиция първо по актуализацията на бюджета, а след това ...

Тепърва ще ни се налага да се сещаме за тъмните практики по времето на управлението на ГЕРБ. Но хайде да попитаме и БСП кога ДПС е „добра” и кога е „лоша”, завърши и Паунова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com