Валери Симеонов: Борисов, ако сега се провалиш, трети път няма да има

30975
Валери Симеонов: Борисов, ако сега се провалиш, трети път няма да има
Снимка: БГНЕС

Намалете демонстративното рязане на лентички, защото е по-важна работата. Телевизионните студиа не са по-важни от истинската работа. Имате подкрепата ни, но искам да спечелите нашето доверие. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов по време на речта си при дебатите по избора на новото правителство и в лично обръщение към бъдещия премиер Бойко Борисов.

Симеонов каза, че е доволен, че с партии, с които дълги години „сме били в конфликт”, „сме намерили начин да се обединим около общи идеали”. За първи път антибългарската партия ДПС е извън властта, убедено каза лидерът на НФСБ. Доволен съм, че се обедихме около промяна на Изборния кодекс за по-голяма представителност, доволен съм, че няма раждаемостта „на определен етнос” да продължи да бъде бизнес, доволен съм, че ще има ревизия на енергетиката и няма да има балони там, доволен съм, че сме готови да наложим мораторуим върху търговията със сурова дървесина, за да се опази българската гора, доволен съм, че пенсионната реформа ще бъде съобразена с демографската картина.

Оти ги руча`ме жабетата!

И какво стана най-накрая, нямаше ги, нямаше ги, а на финала подкрепящите бъдещото правителство на ГЕРБ и Реформаторския блок - ако брои...

Ако този път управлението с мандат на ГЕРБ се провали, трети път няма да има, предупреди Симеонов за финал в императивен тон.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика