Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какъв е актуалният адрес на Дядо Коледа?

21 декември 2021, 12:12 часа

Колкото повече наближават коледните празници, толкова повече писма получава добрият белобрад старец. Всяко дете изписва от горе до долу лист хартия, превръщайки го в списък с желани подаръци.

Ако и вашите деца са слушали достатъчно през годината и искате те да получат най-големите и най-вълнуващи подаръци, за които мечтаят, ето го актуалният адрес на Дядо Коледа:

Santa Claus

Arctic Circle

96930 Rovaniemi

Finland

Канадците обаче не са напълно съгласни с този адрес, те твърдят, че белобрадият старец, посветил живота си на това да радва хората по света, живее при тях на адрес:

Santa Claus,

North Pole,

Canada - H0H 0H0

Финландците пък на свой ред са категорични, че само при тях има специален лишей, с който се хранят елените на Дядо Коледа.

Кога се подаряват подаръците за Коледа?

Оставаме на вас сами да прецените на кой адрес да изпратите писмата си до белобрадия старец. Сигурни сме, че който и да изберете, вашите желания ще бъдат сбъднати и мечтаните подаръци ще са под елхата още рано сутрин в деня на Рождество Христово.

Не преставайте да вярвате в съществуването на дядо Коледа и онази красива приказка, разказваща неговата история – това ще ви гарантира един много по-вълнуващ, забавен и интересен живот.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес