ЦСКА глези феновете си за 14 февруари

64988
ЦСКА глези феновете си за 14 февруари
Снимка: БГНЕС

Волейболен клуб ЦСКА отправя няколко специални предложения към привържениците си. Поводът е празникът на любовта и виното на 14 февруари. Бутиковото червено вино "Мидалидаре 100 сърца за ЦСКА" е намалено на 30 лева. На същата стойност е и картата за отстъпки "100 сърца за ЦСКА". Ако бъдат поръчани в комплект, цената е 50 лева. Предложението важи до 14 февруари, включително.

"ЦСКА е любов, ЦСКА е опиянение. Нека празнуваме заедно", заявиха от клуба.

Картата за отстъпки "100 сърца за ЦСКА" важи до 5 януари 2015 г. С нея привържениците получават големи намаления за стоките и услугите на повече от 50 фирми партньори на клуба, а в същото време помагат на ЦСКА да бъде независим. Виното и картата могат да се поръчат наwww.cskacard.com, като доставката е безплатна за цялата страна.

В същото време членове на фен-фракцията "Офанзива" връчиха на изпълнителния директор Александър Попов приходите от благотворителния турнир, в който преди седмица участваха 24 отбора от различни фенклубове.

Жестът беше направен след победата на мъжкия отбор на червените с 3:1 срещу Добруджа в среща от 16-ия кръг в Суперлигата. "Благодарим за жеста, благодарим и за това, че феновете бяха в зала "Васил Симов" въпреки ранния час на мача", каза Попов.

От женския отбор също благодариха за пълната подкрепа въпреки загубата с 2:3 от Марица.

"Следващата седмица е важна за мъжкия отбор. Във вторник гостуваме на Добруджа в четвъртфинал за Купата на България, а в петък е двубоят ни с Пирин в Разлог. Разчитаме, че и в тези мачове феновете ще бъдат до нас", добавиха от клуба.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com