Без изненади, кворумът си е все така дефицитна стока

70936
Без изненади, кворумът си е все така дефицитна стока
Снимка: БГНЕС

И пак, и пак, и пак - днес отново е Ден на майстора за Народното събрание. При първия опит за регистрация в парламента се събраха само 106 народни представители от необходими поне 121 депутати.

Моментално председателят на Народното събрание Михаил Миков обяви, че няма да има заседание т.е. няма да се прави втори опит за събиране на кворум и че следващото заседание ще е в сряда, 9 юли. Ще си позволя да направя специално обръщение по въпроса, добави той.

Близо 2 млн. лева ни струват игричките за кворума само през юли

1 948 895 лева. Толкова ще струва на данъкоплатеца инатът на депутатите, които ще провалят работата на парламента до края на юли. Оч...

Депутатите от ГЕРБ се появиха в парламента, но още вчера лидерът им Бойко Борисов каза, че те ще се регистрират чак след като Орешарски си подаде оставката.

Работата на Народното събрание явно зависи от оставката на парламента и от президента. Очевидно е, че президентът не иска да назначи избори по-рано, каза Миков преди днешния работен ден. И добави - виждате кой идва на работа в Народното събрание, а дневеният ред е определен с гласуване още в сряда (2 юни).

За последните три седици Народното събрание има едва пет заседания, едно от които - това на 2 юни, беше провалено по средата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика