Методи Лалов с нов скандален пост от фейсбук на Момчил Иванов

19808
Методи Лалов с нов скандален пост от фейсбук на Момчил Иванов
Снимка: Ива Иванова / Аctualno.com

Общинският съветник от "Демократична България" в София и бивш съдия Методи Лалов публикува във Фейсбук нова позиция, за която твърди, че е на кандидата за правосъден министър Момчил Иванов.

Снимката изглежда, че е направена от профил в социалната мрежа. Вижда се образ, който силно прилича на Момичл Иванов. Текстът гласи следното без редакторска намеса: Momtchil Ivanov: Дневник Капитал Свободна Европа, търпението на българите има своите граници. Скоро ще затвори мръсните ви лъжливи майкопродажни соросидни лъжливи усти!!!

Правил ли е свалка със студентка кандидатът за правосъден министър? Говори момичето от чата с него

Екипът на Actualno.com успя да открие и да се свърже с момичето, което беше намесено в предполагаем фейсбук чат с кандидата за министър...

По повод публикацията Методи Лалов прави следния коментар:

"Момчил Иванов от ИТН, който е предложен за министър на правосъдието, успешно се конкурира по простотия и арогантност с Данаил Кирилов от ГЕРБ. Ще допуснем ли такива типове отново да упражняват властта? Ще допуснем ли подмяна, вместо промяна?"

Само преди ден общинският съветник алармира и за друга публикация свързана с името на Момчил Иванов, вероятно насочена срещу „Демократична България“ (ДБ)

Текстът гласи следното без редакторска намеса:

Дебрите на Фейсбук: Кандидатът за правосъден министър забъркан в свалка със студентка?

“Кандидат за министър сваля своя студентка. Банална класика, да живее Суверена”. Това е написал режисьорът и фотограф Викто...

"За първи път някой казва НЕ на соросоидните платени политици- майкопродавци. Реакцията е умопомрачителна. Срещу ПП“Има Такъв народ“ е активирана цялата гнусна паплач , която последните 30 г. постоянно точи държавните финанси под една или друга форма или схема!Тоя път няма да ви се получи!Ще удържим цялата тази злост в името на България и националният интерес."

На въпрос към Момчил Иванов негови ли са тези думи, той потвърди и обясни следното: “Нямам нищо против Демократична България. Постът ми беше насочен срещу конкретен човек от моя избирателен район и това, което пише цяла седмица за чалгари, мутри и т. н. Имам най-добри чувства…”.

Името на Иванов отново беше засегнато и след като в интернет се появи и чат разговор, за който се твърди, че е между него и студентка от Великотърновския университет. 

Образът на снимката на профила Momtchil Ivanov отново силно прилича на този от профила на кандидата за правосъден министър Момчил Иванов във Фейсбук.

Кой е Момчил Иванов - номиниран за правосъден министър от ИТН

Кандидатът за правосъден министър Момчил Иванов е адвокат от Велико Търново и координатор на структурата на “Има такъв ...

Разговорът от скрийншота започва с: “Понеделник сутрин - на червения килим…” и продължава със “Слагай жартиерите и ще видиш….” В отговор неизвестният човек, вероятно момиче, отговаря: “Ехееееее много смело предложение”, “За едни оценки”, "Така ли оценявате вие”. Следва отговор от Momthil Ivanov – “Давай смело”. В разговора под публикацията обаче има публикуван и скрийншот с малко по-дълъг разговор, който започва така: "А едно време той ни изпитваше" и следва: "Поздрави от студентката с единствени 6-ци от целия поток" и веднага отговор от профила Momtchil Ivanov: "(Фамилията на студентката), да не се наложи да преразглеждам оценката?". Отговорът е: "Нямам нищо против, ще ми е интересно" и чак тогава идват думите за понеделник сутрин и червения килим.

По повод изтеклия разговор екипът на Actualno.com се свърза с момичето от чата. Тя категорично отхвърли да е имала подобни отношения и заяви, че Момчил Иванов никога не си е позволявал да се държи фриволно

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Красимир Вълчев предупреди, че идва "голяма ножица" за общините заради Асен Василев

Премиерът инициира среща по проблемите на педиатрията

ГЕРБ подреди листите, ето къде ще води Бойко Борисов

Главчев дава частната детска болница на ДАНС и прокуратурата

Кога България влиза в ОИСР: Главчев разкри какво му е казал генералният секретар

Каракачанов: Трябват решения и воля за подпомагане на младите семейства

Нинова регистрира в ЦИК листата на БСП за евровота, водачът е ясен

Крум Зарков: Страната ни се намира в ситуация на безвластие

Ваня Григорова похвали Нинова за лявото обединение, но листите вече били формирани

ГЕРБ: Подкрепяме проекта за изграждането на държавна национална детска болница

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика