Само за два часа три тежки катастрофи със загинал и ранени в Русе

4734
Само за два часа три тежки катастрофи със загинал и ранени в Русе
Снимка: БГНЕС

Три тежки катастрофи станаха тази сутрин в Русе само в рамките на два часа - от 7.30 до 9.30 часа, предаде кореспондентът на БГНЕС от крайдунавския град.

За жалост инцидентите взеха и жертва. Един пешеходец загина, а друг е с травми в болницата. Има и тежко ранен велосипедист с опасност за живота, който е ударен от неправоспособен шофьор, избягал първоначално от мястото на инцидента.

Не е ясно кой ще чисти Дунав мост през зимата

Няма желаещи да чистят през зимата подхода към ГКПП „Дунав мост“, предаде БГНЕС. Това стана ясно по време на заседанието на...

54-годишен пешеходец е загинал при удар на бул. „Тутракан” в Русе. Инцидентът е станал 7.30 часа, когато мъжът е бил блъснат автомобил БМВ с русенска регистрация. Малко след 9 часа в жк „Дружба“ товарен автомобил "Мерцедес Спринтер" е блъснал възрастен пешеходец, който е отивал да си купи вестник. Той е 80-годишен и е откаран от екип на „Спешна помощ“ в болницата с травма на главата, но тъй като има и съпътстващи заболявания, състоянието му е тревожно. Малко по-късно на бул. „България“ лек автомобил „Опел Кадет“ е блъснал 74-годишен велосипедист. 20-годишният шофьор първоначално е избягал от местопроизшествието, но впоследствие се е предал на органите на реда. По предварителна информация младежът е неправоспособен. Пострадалият е откаран от „Спешна помощ“ в болницата в много тежко състояние, с множество счупвания и тежка черепно-мозъчна травма. Има опасност за живота му.

Екипи на полицията работят по изясняване на пътните инциденти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Русе