Асеновградски танцови формации се обединяват в благотворителен спектакъл

3869
Асеновградски танцови формации се обединяват в благотворителен спектакъл

Асеновградски танцови формации се обединяват в името на благотворителността. Благотворително, в помощ на преподавателя от Асеновград Любомила Ангелова, в спектакъла ще танцуват танцьорите от всички възрастови групи на ДФ „Косара“, които са и организатори. В благородната кауза те ще бъдат подкрепени от приятели.

В танцовото шоу ще вземат участие брейк група "Back 2 da roots", денс формациите "Weezies", "Angels" и "Иndigo", както и клуб по Таекуон-до „Асеновец“. „Сигурна съм, че ще е запомнящо се! Очаквам в каузата да се включат стотици асеновградчани. И ще се радвам, ако повече хора имат възможност да дарят по-голяма сума.“ Това каза за Actualno.com развълнувана от предстоящото събитие ръководителят на ДФ „Косара“ Христина Филипова. Билетите за танцовото шоу са специално изработени под формата на сърце. На тях е изписан надсловът на събитието: „Косара за Люси“. Голяма част от тях вече са разпродадени.

1000 лева глоба за полицай, набил с приятелите си мъж с деца заради шофьорски скандал

Налагането на административно наказание "глоба" в размер на 1 000 лева за бивш полицай, причинил лека телесна повреда на шофьор от Асен...

За целта, момичетата от балета създадоха специални кутии, с които обиколиха част от Асеновград. Така разпродадоха билетите. По този начин много асеновградчани, които нямат възможност да присъстват на спектакъла, се включиха само с дарение.

Едната кутия вече е препълнена със средства. За онези, които не са успели да си закупят билет, непосредствено преди концерта ще бъдат поставени други урни. Така, всеки желаещ ще може да подкрепи каузата. В благотворителното танцово шоу се включват малчуганите и младежите от Дневния център за деца с увреждания в Асеновград. Тяхно дело са украсата и декорът на сцената. Концертът предстои тази вечер от 18:30 ч. в НЧ „Родолюбие“.

Входът за събитието е 2 лева.

На спектакъла са поканени и се очаква да присъстват самата Любомила Ангелова и нейната дъщеря Теодора, обясни Филипова. Тя посочи, че събраната от благотворителния концерт сума ще бъде дарена на семейството още утре. А с думите „Люси има нужда от нашата помощ и нека отново покажем съпричастността си!“, завърши нашият разговор Христина Филипова.

Повече зеленина, постоянна сцена и подмяна на настилките в центъра на Асеновград, предложиха експерти

Имаше активна гражданска позиция на днешното публично обсъждане за визията на централната градска част в Асеновград. Малко на брой бяха...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com