Конференция за WordPress - WordUp! Conference Sofia 2013 ще се проведе идната седмица

21422
Конференция за WordPress - WordUp! Conference Sofia 2013 ще се проведе идната седмица

Всеки, който работи със уеб системата за създаване на сайтове и блогове WordPress, знае, че тя е много гъвкава и сравнително лесна за манипулиране. До голяма степен WordPress дава възможност на хора, които не са програмисти, да правят завършени сайтове.

Поради все по-големия интерес към уеб платформата WordPress, в края на този месец – на 27.04.2013 г., в Telerik Academy ще се проведе конференцията WordUp! Conference Sofia 2013.

Като лектори на събитието, които с годините са заслужили доверието в себе си като добри WordPress специалисти, ще се включат: Марио Пешев, Димитър Николов, Константин Данков, Ивелина Димова, Миглен Евлогиев, Христо Чакъров и др.

На конференцията ще присъства и специален гост-лектор от Холандия – Marko Heijnen. Той е един от разработчиците, работещи по ядрото на WordPress. Знанията, които той ще сподели пред аудиторията, ще бъдат изключително ценни!

Някои от темите на WordUp! Conference Sofia 2013 ще са:

Българинът бие средния европеец в интернет

Близо 50% от българите през миналата година са се информирали чрез интернет, докато средният дял за Европейския съюз е 40%, стана ясн...

- Theme development – правилно изграждане на WordPress теми

- автоматизация при разработка и поддръжка на WordPress сайтове

- WordPress security - как да се предпазим от бъдещи проблеми

- Writing Extensible Plug-ins – как да пишем добри плъгини за WordPress и др.

МВР вече с достъп до играчите на онлайн хазарт

МВР, данъчните и Държавната комисия по хазарта ще имат целогодишен достъп до данните на всички български потребители, които играят в ...

Лесният за ползване, но в същото време достатъчно мощен WordPress отдавна надмина първоначалното си предназначение – да бъде просто система за създаване на блогове. Днес това е инструмент за създаване на различни по големина проекти – модерни динамични уеб сайтове с множество функции и типове съдържание.

Повече за събитието може да прочетете в сайта, Фейсбук групата и Фейсбук страницата на събитието. Регистрациите започнаха, а цената за участие е все още изключително атрактивна!

Actualno.com е официален медиен партньор на събитието. Ако се регистрирате с промокод ACTUALNO11 ще получите от организаторите на конференцията специален подарък.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии