Създадоха съвместим с еротични книги вибратор (ВИДЕО)

20713
Създадоха съвместим с еротични книги вибратор (ВИДЕО)

Французи разработиха вибратор, който може да се използва при четене на електронни еротични книги, а също и специално приложение към него за операционни система iOS или Android.

Проектът ще бъде представен в рамките на изложбата за потребителска електроника CES, която стартира в Лас Вегас на 6 януари, съобщава Mashable.

Да си поръчаш и вибратор с питието... (18+)

В Токио бе открит дамски бар, в който посетителките могат да се наслаждават на приятни питиета и да разглеждат секс играчки, пише Metro...

Вибраторът се синхронизира с електронната книга с помощта на Bluetooth. Чрез приложението потребителят може да си качи на смартфона или таблета харесалата му новела. Читателят може да регулира работата на вибратора с помощта на своята джаджа – като я гали, клати или диша. Той също има възможност да спира във всеки момент и да повтаря своите действия.

Приложението отваря достъпа към няколко еротични разказа, издадени във Франция. Основно това са новели на непрофесионални писатели. Някои от тях са съчинили истории специално за проекта. Създателите отбелязват, че в бъдеще списъкът с литература ще се разширява с популярни писатели.

Освен това, по думите на авторите на проекта, вибраторът може да се контролира дистанционно и от партньора на потребителя. Разработчиците подчертават, че устройството работи абсолютно безшумно.

"Като голяма почитателка на еротичната литература бих искала да обединя силата на думите със силата на усещанията и да създам абсолютно нов начин за четене – самостоятелно и в двойка", разказва създателката на проекта Кристел ле Кок.

29 октомври: Hands free клиторен вибратор и глобен кмет

Александра Файн и Джанет Либерман, са измислили нов Hands free клиторен вибратор, който са кръстили "Ева“. Hands free вибраторът ...

Сега вибраторът може да се поръча в интернет. Приложението към него се разпространява безплатно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии