Пит подарил на Анджелина пръстена на прабаба си

4966
Пит подарил на Анджелина пръстена на прабаба си

След като тръгнаха слухове, че Анджелина Джоли вече се е омъжила, само защото беше забелязана с нов пръстен, Брад Пит разкри мистерията около бижуто.

Актьорът е подарил украшението като "символ на предстоящата им сватба", а това е сватбеният пръстен на прабаба му.

Брад Пит се вталява с извайващо бельо

Актьорът Брад Пит използва вталяващо и извайващо бельо, за да скрие наедрелите части на тялото си. Дори и на 49 години Брад Пит може д...

Пит подарил пръстена на годеницата си, след като тя решила, че не иска да носи диамантения годежен пръстен за 250 000 долара по време на пътуването до Руанда в качеството й на посланик на добра воля на ООН, разкри списание "Грация".

"Анджелина каза, че не иска да носи годежния си пръстен, защото смята, че не трябва да изпъква с дрехи и бижута в бедния регион. Брад каза, че напълно разбира защо не може да носи годежния си пръстен, но искаше да й даде нещо наистина специално. Анджелина беше истински трогната от специалния подарък – сватбения пръстен на неговата прабаба, и за нея означаваше много да го носи по време на пътуването", разкри запознат източник пред списанието.

Макар звездната двойка да крие плановете си за сватба, тя неотдавна се сдобила с брачен лиценз, което означава, че могат да се оженят в идните 90 дни. Според последните слухове Брад и Анджелина смятат да минат под венчило в Лос Анджелис, след което да заминат за замъка си Миравал във Франция през май за тържество с приятелите и роднините си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com