Виж кой спечели лична среща с Кети Гарби

16708
Виж кой спечели лична среща с Кети Гарби

Само часове делят най-големите фенове на гръцката супер звезда Кети Гарби от лична среща с нея. Тя пристига за първи път в морската столица Варна за едно невероятно шоу в Двореца на Културата и Спорта.

Много от вас се включиха в играта на actualno.com и Loud Concerts, даваща възможността да видите певицата очи в очи. Късметлиите са петима. Те трябваше да споделят защо искат да се срещнат с нея.

Кети Гарби идва във Варна със сина си

Остават броени дни до концерта на Кети Гарби във Варна. Както Loud Concerts вече обяви, една от най-известните гръцки певици, пристига ...

Честито на победителите! Те ще трябва да изпратят имената и телефонните си номера на marketing@webground.bg. Екипът на actualno.com ще се свърже с тях, за да уточни часа и мястото на срещата.

Вижте кои са те и как отговориха на въпроса:

Krisi Staneva

"Бих искала да се срещна с Кети Гарби, защото съм фенка на гръцката музика, харесват ми песните й. Бях на концерта на Мазонакис зимата и искам отново да изживея тази буря от емоции и вълнения :)".

Искрен Анапалидис

Играй и спечели лична среща с Кети Гарби

Тази неделя (11 август) гръцката супер звезда Кети Гарби пристига за първи път в морската столица Варна за едно невероятно шоу в Дворец...

"Keti uspqva da bude nai obi4anata pevica v Gurcia-strana v koqto muzikata ne e prosto zabavlenie a 4ast ot jivota. Ve4e imam bileti za koncerta i 6te e golqma privilegia da se sre6tna s neq".

Daniela Kostadinova

"Obojavam gruckata muzika, zatova mnogo 6te se radvam da se sre6tna s Keti Garbi".

Hristina Stanimirova

"Мечта - докосване за миг до една голяма звезда каквато е Кети Гарби!!!"

Броени дни до концерта на Кети Гарби във Варна

Остават броени дни до концерта на Кети Гарби във Варна. Както Loud Concerts вече обяви, една от най-известните гръцки певици, пристига ...

Denica Zlatinova

"Бих желала да се срещна с Кети, за да се доближа още повече до любимата ми гръцка музика и нейния стил. Тя е не само уникална певица, но и уникална жена и съм много щастлива, че концертът и ще се проведе точно във Варна. Сигурна съм, че изживяването ще е запомнящо се!! :Р"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com