Нидал Алгафари размаза "с любов" интернет трол, тормозещ жена му

24623
Нидал Алгафари размаза "с любов" интернет трол, тормозещ жена му
Снимка: БГНЕС

Изключително обяснение в любов направи пиар експерктът Нидал Алгафари на съпругата си Мадлен Алгафари. Нидал Алгафари стори това в типично пиар стил - във Facebook. Повод за обяснението станаха съобщения до Мадлен Алгафари, писани от неизвестен потребител, които Нидал Алгафари разгроми тотално. Ето какво гласи постът на Нидал Алгафари във Facebook профила му.

"Приятели,

Алгафари оневини Станишев, потърси вината за БСП в колективната безотговорност

Освен всичко друго, БСП беше досъсипана с „външни тела” – като Петър Курумбашев и Достена Лаверн. Това каза специалис...

В събота, някакво човешко недоразумение е написало на Меди следния текст:

- Любимият ти мъж е жестоко влюбен в мен.Постоянно ми пише,сигурно по 5 пъти на час може и повече да е.От сутрин до вечер,мисля да ти го отнема.По млада и хубава съм.Олеле даже и сега ми пише,постоянно разбираш ли това е голяма любов!!!!!!!!!!

Подписана е от Титиряна Титиряна.

Нидал Алгафари се върна при БСП след авантюрата "АБВ"

Нидал Алгафари се върна при БСП след кратката авантюра с АБВ. Той съобщи новината в личния си профил в социалната мрежа Facebook. PR сп...

И по този повод му отговарям на това, мъжко, женско или с неуточнен пол същество, защото е анонимно.

Може и да си по младо от Меди, но душата ти е сбръчкана, не от старост, а от прокажени язви.

Да си по хубава, е малко възможно, защото Меди освен природната си красота, носи в себе си и Божествената, за разлика от сатанинската ти анонимна същност. Ако си така хубава покажи се да те оценим всички.

Да ме отнемеш от нея не можеш, колкото и да го искаш! Не ти, а всичките човекоподобия на теб не биха могли! И да ти напиша и защо не могат! Защото Меди е константа и основен репер в живота ми. Защото Меди е била с мен в добро и в лошо, в красивото и грозното, в слава и падение и никога не е пускала ръката ми. Защото Меди е Жената, Човека, Добротата и всичко това което на теб не ти приляга и ти липсва!

Голямата любов, Нещастие/така те наричам, анонимнико/, е Меди и е доказана от десетилетия! От както познавам Меди, тя обедини думите Щастие, Любов, Обич, Красота, Нежност, Жена в една и тя е Меди! Тя е моята сродена душа и винаги ще е! А ти, Нещастие, максимума който можеш да постигнеш от мъж, ако си жена, е да се олаби по теб, да си избърше семето с гузната ти съвест и презрително да те подмине! Ще си спестя храчката, която грозната ти душа заслужава!"

Психо-телесен терапевтичен подход към травмата от насилие

Една рана може да бъде облекчена, лекувана и да остави след себе си само белег. Но преживяното насилие наранява дълбокото усещане за се...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com