X
 
 

С TIDAL любимата музика е още по-близо до теб (ВИДЕО)

136 0
photo of С TIDAL любимата музика е още по-близо до теб (ВИДЕО)
Снимка: iStock/Guliver
Здравей! Ти си с рубриката Smart Guide, а аз имам поредното готино предложение за теб - точно в началото на есента. Обещавам, че ще ти хареса, тъй като е свързано с онова, което много обичаме - музиката.

Какво ще кажеш да имаш огромен избор от хитови парчета на български и световни изпълнители? А как ти изглежда богата колекция от над 60 милиона песни и 250 000 HD видеоклипа, които са на един клик от теб? Точно така - звучи като перфектното изживяване на път към вкъщи, по време на някои слънчев есенен пикник или близо до морето, което никак не сме отписали.

Свежата стрийминг платформа TIDAL има цялата музика, която обичаш: Бъди със своите парчета навсякъде с достъп през мобилни, настолни или свързани устройства, дори и в твоя автомобил. Знаеш ли, че ТIDAL е вдъхновен и създаден от артистите Alicia Keys - Beyoncé - Calvin Harris - Chris Martin, Маdonna, Rihanna и други? А знаеш ли, че с TIDAL ще имаш пръв достъп до уникални концерти и албуми, които ще са твоето лично ексклузивно съдържание за слушане?

Забавлението е гарантирано, а за него ще научиш повече в следващото видео:

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално