Бойко пак се сети за дявола и казана

7207
Бойко пак се сети за дявола и казана
Приказките, които българи изговарят за държавата си в Брюксел и в Страсбург, се отразяват в доклада на ЕК, отбеляза премиерът

Премиерът Бойко Борисов пак се сети за вица с дявола и казана.

"В Ада на казана на българите няма дявол, който да пази, защото никой не може да изплува от него. Приказките, които българи изговарят за държавата си в Брюксел и в Страсбург, всичко това се отразява в доклада на ЕК", каза премиерът Бойко Борисов в Министерски съвет по повод очакваните междинни доклади по Механизма за сътрудничество и проверка за България и Румъния.

ЕК представя поредните междинни доклади за България и Румъния

Европейската комисия ще представи днес от 11.30 ч. българско време поредните междинни доклади за България и за Румъния по механизма за ...

Най-тежките обвинения срещу България и за съжаление бих казал в доклада са намерили място, а той е технически доклад – това, което съм чул от българи да го говорят. Нашата вина е ясна, на предишните е ясна. Надявам се до юли да се обединим като нация и да направим така, че да имаме добър доклад, каза Бойко Борисов.

Когато от сутрин до вечер ходят там да оправдават своите неуспехи със загубата на изборите, то нищо добро не ни очаква. След като българите в лицето на Станишев и много такива тичат из Брюксел и го говорят това, извадете си социологическите агенции какви резултати са давали на изборите, включително и червените социологически агенции. Резултатите са точно такива, каквито даваха години наред.

Това им е любимото нещо – да се говори лошо за България. Те нямат държавна политика – че България е на всички нас, те считат, че това уязвява нас. Този мониторингов доклад го има пет години. Мисля, че ясно и точно критикувах и вътрешния министър за нападките върху съдебната система, самата съдебна система за бавене на някои от делата, каза още Борисов.

Аз като българин, която и система да критикуват в България, ме боли за нея. ВСС е избран от предишното правителство, еднакво ми е тежко и неприятно, колкото и ако е избран от нас през квотите, които има парламентът, заяви министър-председателят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com