Цяла Варна ваканция

12115
Цяла Варна ваканция
Днес ще бъде неучебен ден за всички училища

Днес ще бъде неучебен ден за всички варненски училища, съобщиха от пресцентъра на община Варна. Решението бе взето на разширено заседание на кризисния щаб за изпълнение на общинския план за защита на населението вчера. В петък, 3 февруари 2012 година, ще бъдат отменени учебните занятия във всички учебни заведения на територията на община Варна. Решението бе взето, като се имаше предвид единодушното предложение на директорите на варненските училища и тяхното мнение, че това няма да окаже влияние на учебния процес, който може да бъде преструктуриран.

Беше отчетено, че благодарение на превантивните мери от предходните дни, се забелязва тенденция към намаляване на простудните заболявания сред младите хора на ученическа възраст.

В София временно затварят улици за почистване от снега

При необходимост ще бъдат затваряни пътни участъци за почистване, съобщиха от пресцентъра на Столична община. В четвъртък сутрин времен...

Посещаемостта на детските градини е 35 %, а в детските ясли – 48%.

Прогнозата в близките 3-4 дни е да се повишат температурите, но в резултат от очакваните валежи, са възможни поледици и заледявания.

Продължава денонощната обработка с антилед и луга на улиците, спирките, подходите към здравните и социалните заведения, пешеходните зони и подлезите в града.

Няма нарушения в ритъма на работа на социалните заведения и приютите за бездомници, където са приети нови 23 души. С това общият брой на приютените в „Анастасия д-р Железкова” става общо 73-ма.

1062 училища затвориха

Учебният процес в 1062 училища е прекъснат, съобщиха от Министерството на образованието, младежта и науката. Поради влошена пътна обст...

При зимни условия работи и домашният социален патронаж. Сметосъбирането и сметоизвозването в града е ритмично. Енергоснабдяването отстранява повреди по сигнал.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Тиквички - как влияят на  холестерола
Тиквички - как влияят на холестерола

Тиквичките предлагат много хранителни ползи за тялото ни. Една порция нарязани тиквички (една чаша) съдържа 21 калории, 1,5 грама протеин, по-малко...