Два автомобила изгоряха при катастрофа в Ямболско

3051
Два автомобила изгоряха при катастрофа в Ямболско

Два леки автомобила изгоряха напълно при катастрофа в Ямболско. Произшествието стана днес на обед между два леки и един товарен автомобил.

Заради катастрофата временно бе затворен участъкът между пътен възел Петолъчката и село Лозенец (от път I-6), пише Агенция Фокус.

Кола падна върху ж.п. линия като в каскадьорска сцена

19-годишен младеж е най-тежко пострадалия след катастрофата край Симитли от снощи, транспортиран е за "Пирогов" с фрактури и мозъчен от...

Единият от леките автомобили е навлязъл в насрещната лента, ударил се е в камион, след което се е блъснал във втория лек автомобил. При удара са се запалили и двете леки коли. По товарния автомобил и по друг лек автомобил са нанесени материални щети. При катастрофата няма загинали.

Вследствие на инцидента в МБАЛ - Ямбол за наблюдение и лечение, без опасност за живота, са настанени двама възрастни и едно дете. По-късно и четвърти човек, който е шофирал едната кола, е поискал преглед от лекар. Заради унищожените автомобили все още не е ясно откъде са пострадалите.

Работата по изясняване на причините за произшествието продължава. В РУ "Полиция" - Стралджа е образувано досъдебно производство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com