Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Kaufland празнува 2 години Kaufland Card с вълнуващи подаръци и изненади за своите клиенти

15 май 2024, 17:36 часа • 4955 прочитания

С Kaufland Card винаги е време за купони! Kaufland празнува две години от създаването на своята лоялна програма Kaufland Card с много подаръци и изненади за своите клиенти. По случай празника лидерът в ритейла дава страхотна възможност на своите клиенти да спечелят един от 2000 ваучера по 200 лв., както и да се забавляват с нова функционалност в приложението, отключвайки различни дневни изненади под формата на купони. Двете активности ще се проведат в периода 13.05 – 02.06.2024 г.

И DARA знае, че Kaufland Card е картата, която пести, давайки шанс на над 2 милиона клиенти да се възползват от многобройни партньорски отстъпки, игри с награди, седмични оферти и купони, с които пазаруването е още по-изгодно.

Дигитални купони:

Лоялната карта предлага всяка седмица над 30 дигитални купона, с които клиентите могат да спестят всеки месец над 100 лева от месечния пазар. Трупането на точки при всяко пазаруване дава достъп до ексклузивни и персонализирани купони на всеки клиент. Те предлагат богат избор от намалени продукти – от хранителни стоки  до различни видове козметика, текстилни продукти или уреди за дома.  

2000 ваучера по 200 лева

За да спечелят един от 2000 ваучера на стойност 200 лева, е необходимо клиентите да направят покупка на стойност поне 20 лева в периода 13.05-02.06 с Kaufland Card. След като клиентът направи транзакцията и сканира своята карта, може да активира своя специален купон, достъпен на първа позиция в приложението K-App под името „Участвай за награди“. Купонът трябва да бъде активиран от клиента и да остане активен до приключване на играта.

Дневни изненади

По случай втория рожден ден на K-Card, в приложението има и нова функционалност – „Изненада за деня“. Отново, в периода 13.05-02.06, всеки притежател на дигитална или физическа карта, свързана към приложението, ще има възможност да отваря всеки ден нов купон. Той ще бъде валиден 3 дни от неговото спечелване. Клиентите ще могат да видят новата функционалност веднага при влизане в приложението под име „Купон - изненада“.  

Лидерът в модерна търговия стартира празника с над 450 топ оферти от 13-19 май само с Kaufland Card. Сред тях до 50% намаление на различни хранителни продукти или перилни препарати и дигитални купони за още по-изгоден пазар. Повече информация има в седмичната онлайн брошура.  

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес