Нощна хайка за дрога и бандероли в София

4896
Нощна хайка за дрога и бандероли в София

Полицията проведе хайка из столичните заведения през изминалата нощ. При спецакцията са проверени 119 увеселителни и питейни заведения, 184 автомобила, както и 400 души. От пресцентъра на МВР, съобщават, че операцията е за предотвратяване, пресичане и разкриване  на престъпления с наркотици, продажба на акцизни стоки без бандерол, установяване на лица от криминалния континент и обявени за издирване, предаде Стандарт нюз.

Полицаите изловиха след 2 2 часа 8 непълнолетни без придружител. На родителите им са съставени протоколи за предупреждение по чл. 182 от НК. Двама мъже бяха задържани в РУП - Самоков, след като в автомобила им полицаите откриха 40 грама канабис. Около 1,30 ч в с. Радуил за проверка бил спрян лек автомобил "Мазда 6", управляван от 24-годишния Д.В. от  селото. В колата пътували 17-годишно момиче от с. Костенец и Г.М. на 25 от Самоков. В багажника на автомобила служителите на реда се натъкнали на полиетиленова торбичка с около 40 грама суха зелена тревиста маса, реагирала на канабис.

30 арестувани в акция "Кокаинови крале"

МВР се похвали с 15 арестувани българи в акция "Кокаинови крале". Засега човекът, който е на най – високо ниво сред тях е арестув...

Допълнителна справка установила, че Д.В. вече е регистриран за придобиване и притежаване на наркотични вещества на територията на Стара Загора и Бургас. Материалите по случая са докладвани на районната прокуратура в Самоков.

Служителите на областната дирекция са проверили сборища на криминалния контингент, установени и профилактирани са 15 души. Проверени са 184 моторни превозни средства, за констатирани нарушения служителите на реда са съставили 29 акта за установени административни нарушения и пет фиша.

Редактор: Ая Косарова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com