Нови ценни знания придобиха студентите в бизнес академията Coca-Cola Hellenic - UNWE Academy

683
Нови ценни знания придобиха студентите в бизнес академията Coca-Cola Hellenic - UNWE Academy
Снимка: Кока-Кола

Първата академия, под надслов Coca-Cola Hellenic - UNWE Academy, организирана съвместно от Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик, УНСС и Междууниверситетския център за развитие на кариерата, завърши. Програмата стартира през месец март, предоставяйки възможност на всеки студент, без значение от специалност и курс на обучение, да се включи. Академията стартира със 70 записани студенти, 30 от които преминаха успешно своето обучение, а 11 от тях защитиха своите проекти.

В продължение на два месеца утвърдени мениджъри, част от екипа на Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик, предаваха своите ключови знания в серия от лекции, в рамките на три модула. Курсовете „Бизнес визия в ерата на 4.  индустриална революция“, „Идентифициране на таланти“ и „Финанси: Функции и управление“ включваха разнообразни методи на обучение, включително лекции, упражнения, дискусии и работа по групи. Голямата награда за най-добре представилите се в трите модула бе в размер на 1 500 лв., а допълнителни специални награди бяха връчени на още шестима студенти за техните постижения.

По време на награждаването на успешно завършилите академията, проф. д-р Цветана Стоянова, заместник ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, изказа своето удовлетворение: „Нашето партньорство с Кока-Кола Хеленик датира отдавна и намира израз в различни инициативи, като тези добри партньорски взаимоотношения ще продължат и през зимния семестър на 2024 година. Сигурна съм, че второто издание на бизнес академията ще бъде още по-мащабно и ще привлече още повече участници. Нашият университет доказа, че обучава едни от най-добрите студенти в областта на икономиката и управлението. Всички участници разработиха прекрасни проекти и на нас като жури ни бе много трудно да определим победителите.“  Проф. Стоянова се обърна и към студентите и допълни: „Сигурна съм, че през тези месеци, с помощта на вашите ментори, сте получили и много нови практически умения, освен отличните знания, които ние в университета ви даваме. Поздравления за всички участници, защото всички достигнали до тук, сте победители!“.

Менторите  в бизнес академията - Александра Иванова, Йоана Иванова  и Виктория Евлогиева, споделиха за своите емоции по време на обучението и подчертаха, че това е било едно вълнуващо пътешествие и за тях самите. Те отправиха благодарности към участниците за тяхната активна работа, за стратегическото мислене, инициативността и положените усилия при изработването на презентациите и тяхното представяне. Посланието им към младежите бе да бъдат себе си и всеки ден да надграждат постигнатото.

Кока-Кола Хеленик активно подпомага образованието на младите хора у нас и чрез програмата #YouthEmpowered. Тя цели да допринесе за развитието на ключови умения у младежите и повишаването на тяхната конкурентоспособност на пазара на труда. Инициативата се реализира активно вече 7 години и има за цел да насърчи младите хора да реализират своя потенциал и да ги подготви за успешна професионална кариера. В програмата участват над 460 експерти, които са успели да предадат ценните си знания на над 25 000 младежи от цялата страна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Мюсюлманите отбелязват Курбан Байрам
Мюсюлманите отбелязват Курбан Байрам

Мюсюлманите честват един от двата големи религиозни празници през годината - Курбан Байрам. Празникът тази година се отбелязва между 16-19...