Красота без възраст – „Ивет Фешън“ чукна 30

1271
Красота без възраст – „Ивет Фешън“ чукна 30
Снимка: Ивет Фешън

Повече от 500 топ красавици, актьори, модели, представители на бизнеса и шоу средите уважиха партито по случай тридесетия юбилей на Модна агенция „Ивет Фешън“ в центъра на София в сряда. Създателката на агенцията Ивет Григорова лично посрещаше ВИП гостите, облечена в бляскава дълга рокля. Сред гостите бяха забелязани тв водещият Ники Кънчев, пластичния гуру Мартин Генов, творческото дуо Слав и Хубен, проф. Любомир Стойков. Естествено събитието уважиха и топ моделите на агенцията, сред които Кристина Милева, Луиза Григорова, Карина Неделчева, Георги Николов и много други. Партито бе подгрято от DJ Анджело от Лондон, който пуска музика в най-актуалните световни клубове, а настроението бе повишено от изпълнението на атрактивния швейцарския изпълнител Габриел Дюей, който е печелил "Гласът на Швейцария". Очакваше се на партито да се появи и Николета Лозанова, но красавицата се е отдала на грижите за малката Борислава и засега пропуска светските мероприятия. В емоционално обръщение към гостите Ивет Григорова благодари най-вече на екипа си и на всички модели, с които са работили през годините. По случай 30-тата годишнина от създаването на агенцията списание „ЕВА“ сложи на корицата на актуалния си брой именно 30 от най-емблематичните красавици на фирмата. От модна агенция „Ивет Фешън“ стартира кариерата на Луиза Григорова, Никол Станкулова, Снежана Макавеева, Саня Борисова, Деси Касабова, Ива Янкулова и много други. 

инен партньор на рождения ден на модната агенция бяха вината PIXELS на New Bloom Winery. ВИП гостите се наслаждаваха на бяло вино PIXELS от Совиньон блан и розе от сорта Гренаш, произведени от собствените лозови масиви на производителя. Бялото вино, актуална реколта 2023 г., вече е носител на две златни отличия на едни от най-престижните винени конкурси в света – от Vinalies Internationales и Mundus Vini. Специално за рождения ден на агенцията Ивет Грирова получи подарък от New Bloom Winery - лимитирана серия бутилкови вина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Мюсюлманите отбелязват Курбан Байрам
Мюсюлманите отбелязват Курбан Байрам

Мюсюлманите честват един от двата големи религиозни празници през годината - Курбан Байрам. Празникът тази година се отбелязва между 16-19...